Anamaria Prodan a câștigat un proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Ce a decis instanța

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Laurențiu Reghecampf a pierdut procesul intentat împotriva fostei sale soții.

Laurențiu Reghecampf a încercat să-i interzică fostei sale soții, prin instanșă, de a mai vorbi public, în presă, televiziune sau pe rețelele de socializare, despre el, cât și despre relația sa actuală. 

Acestă solicitare a fost însă respinsă de judecători, procesul fiind câștigat de Anamaria Prodan, informează viva.

Ce a solicitat Laurențiu Reghecampf în proces

Fostul soț al impresarei a cerut în procesul implemetat ca tot ce a spus aceasta despre el și Corina Caciuc în presă sau în mediul online, să fie retras. Mai mult, el cerea judecătorilor să-i dea Anemariei Prodan un ordin, care să nu-i mai permită nici pe viitor să facă astfel de declarații, la adresa celor doi. 

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

„Ți-ai bătut joc de două familii în viața ta și ai ajuns un bunic, la 50 de ani, lângă o fată de 29 de ani. (...) Ai tupeu să vorbești urât de mine? Ajung eu, Anamaria Prodan, să mă sune băieții să-mi spună: Băi, Anamaria, ăstă mă sună, mă amenință că mă cheamă la proces să zic eu de tine, că ai bătut pe nu știu cine, că erai cu Alexa. Tu îți dai seama cu ce se ocupă băiatul ăsta?

Deschid un al doilea proces penal, în primul rând pentru faptul că a zis că sunt cel mai bun hacker, doi la mână, plângere penală pentru ceea ce face acum, că sună lume din oraș, îi amenință pe toți, îi bagă în portbagaj. Omul ăsta a ajuns într-un hal, să amenințe femei că le bagă în portbagaj. Femeile au amintiri cu iubita lui. Ce putem noi să facem dacă fetele astea au fost împreună, au trăit cu această fetiță, la modul că mergeau peste tot cu ea și știau. 

Omul ăsta nu dă un leu în casă, de ani de zile. Știi că omul ăsta îi pune băiatului lui, din familie de milionari, o dată la 4-5 luni, 100 de euro”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan vrea custodia totala fiului ei, Bebeto: „Va fi decăzut din drepturile părintești”

Anamaria Prodan vrea să obţină custodia totală a lui Laurenţiu junior, fiul de 14 ani al celor doi, iar antrenorul să îi plătească pensie alimentară, care se va ridica la suna de 5.000 de euro lunar.

“Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor. Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel