Analia Selis, melancolică după momentele frumoase și sincere: ”Am avut război cu răbdarea mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Analia Selis, foto instagram
Descriere foto: Analia Selis, foto instagram

Analia Selis este una dintre vedetele apreciate de români. Astăzi, cântăreața își spune durerea.

Pandemia i-a făcut pe mulți dintre cântăreți să reflecteze asupra situației prezente și să aprecieze mai mult ficare etapă a vieții. De pildă, Annalia Selis a suferit enorm în această perioadă, înrebându-se până când o sa trăiască astfel de momente și astfel de stări. 

Vedeta a postat un mesaj sincer pe contul ei de instagram, unde a făcut o retrospectivă a evenimentelor petrecute în viața ei, din ultima săptămână.

”Mi-a fost dor de Argentina, de colegă mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru că iubirea se schimbă uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscină în teribilă căldură din vara în Tucuman (orașul meu). Muzică, partenera mea cea mai fidelă și necondiționată mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie că să simt orice sentiment era musai să simt. Am avut război cu răbdarea mea și mi-am folosit de elementele învățate în perioada de stare de urgentă că să avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent. Că să nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea să mă urc pe pereți din cauza lipsei de CrossFit.. dar, azi când am aflat că sunt 100% covid free i-am trimis un mesaj antrenorului meu Mihai Ivan să îl întreb dacă mă pot mută la Forge (sala mea minunată de CrossFit) imediat! Am trăit senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza același covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alți s-au chinuit că să trăiască. Notă: copiii mei asintomatic și eu doar cu ceva disconfort vizic și fără miros și gust. Covidul asta este cu siguranța un virus ciudat de imprevizibil.Mi-am dat seama că mai am mult de învățat din izolare, dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie că să conștientizam de valorile adevărate din viața asta fantastică? Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum două săptămâni, am realizat că soarele din iarnă care vine imediat încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afară”, a scris cântăreața pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Analia Selis Tango (@analia_selis_tango)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel