Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc. Fiica lui Christian Sabbagh se lansează în muzică: „În curând va lansa prima ei melodie”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Iulia și Christian Sabbagh sunt în culmea fericirii, după ce fiica lor a câștigat un concurs important de canto. Anais Sabbagh urmează să se lanseze în muzică. 

Christian Sabbagh și soția sa se pot considera doi părinți norocoși. Fiica lor, Anais, în vârstă de 6 ani, urmează să se lanseze în muzică, după ce a câștigat primul loc la un important concurs de canto. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiica prezentatorului de știri va lansa și un superb colind.

Anais Sabbagh, o stea în devenire a folclorului românesc

Iulia Sabbagh, soția celebrului prezentator, ne-a vorbit despre realizările fiicei sale, dar și cât de mândrii sunt de ea. Frumoasa Iulia ne-a mărturisit că Anais a fost pasionată de muzică încă de mică, astfel că au susținut-o în a merge pe drumul pe care și-l dorește, fără să o împingă de la spate. Totodată, soția lui Christian Sabbagh a precizat faptul că a fost foarte atentă ca fiica sa să aibă cei mai buni îndrumători în acest domeniu. 

„De când a început școala de muzica, Anais m-a rugat sa o înscriu și la canto deoarece, pe lângă pian, își dorea foarte mult să cânte. M-am informat care este persoana de canto potrivită cerințelor mele și după ce am primit feedback despre domnișoara  profesoară, am început orele de canto! Am întâlnit un om deosebit, o fată empatică și foarte dedicată meseriei pe care o face. M-a bucurat faptul că Anais o vede ca pe o prietenă, se simte foarte bine să studieze muzica alături de ea. Mai mult decât atât, Anais vede în ea un exemplu de urmat, ceea ce este foarte important, întrucât rezultatele unei performanțe vor apărea mult mai repede!”, a spus Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

După doar două luni de canto, Anais Sabbagh a câștigat primul său concurs de canto, iar acum urmează să lanseze și un colind. 

„După doar două luni de canto, Anais a fost pregătită pentru primul ei concurs de canto, pe care l-a și câștigat! Ca de fiecare dată, am avut mari emotii când am văzut-o pe scenă. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentul pe care îl simte o mamă atunci când își vede copilul apreciat și aplaudat de public. Anais a primit premiul întai, ca atare, urmează lansarea ei în muzică. Spun asta pentru că, în curând, va lansa prima ei melodie. Și pentru că ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, este vorba de un minunat colind! Nu este de mirare că a ajuns la această performanță, la doar 6 ani, ținând cont că orele de joacă s-au transformat în ore de canto. Vreau să menționez faptul că noi am lăsat-o pe Anais sa aleagă acest drum, nu am forțat-o nicio clipă, așa cum procedează mulți părinți. Atât eu, cât si soțul meu, suntem extrem de mândri de ea și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru talentul cu care a înzestrat-o!, a mai spus Iulia Sabbagh. 

Ce spune profesoara de canto, Loredana Streche, despre Anais Sabbagh

Loradana Streche, artist, dar și profesoara de canto a lui Anais Sabbagh, ne-a mărturisit că fetița lui Christian Sabbagh este un copil foarte talentat, iar în timpul orelor de canto, comunicarea este ca între doi adulți. Totodată, aceasta a precizat că fetița este foarte empatică și iubitoare și  prinde foarte repede toate informațiile care vin spre ea. 

„Anais este un copil foarte talentat, are spirit competitiv și o dorință arzătoare de a reuși prin propriile sale forțe.  În timpul orei de canto, comunicăm ca doi adulți. Anais asimilează într-un ritm alert elementele de tehnică vocală pe care i le predau și face rapid conexiuni între informații.  Are o educație aleasă, este modestă, sociabilă, empatică și iubitoare. Mi-aș dori ca provocările vieții să nu o schimbe și să își păstreze în timp candoarea și inocența”, a declarat profesoara de canto, Loredana Streche,  în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel