Anais Sabbagh a lansat prima ei melodie. Cum sună colindul cântat de fiica lui Christian Sabbagh: „A fost ideea ei să fim și noi în videoclip!” / Video

Data publicării:
Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală
Descriere foto: Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh, fiica Iuliei și a lui Christian Sabbagh, s-a lansat în muzică cu primul ei colind de Crăciun.

Iulia și Christian Sabbagh sunt în culmea fericirii după ce micuța Anais Sabbagh, în vârstă de doar 6 ani, a lansat primul ei videoclip, un colind emoționant, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În videoclip, fetița nu apare singură, ci alături de părinții săi.

„A fost foarte frumos, sunt mândră de mine! Mi-a plăcut cum am cântat și abia aștept să îl vadă oamenii. Mami și tati au fost alaturi de mine când am filmat”, a declarat Anais Sabbagh, potrivit kanald.ro.

Ideea ca Iulia și Christian Sabbagh să apară în videoclip i-a aparținut micuței Anais. Cei doi au trăit momente pline de emoție și mândrie în timpul filmării și lansării colindului.

„Am fost acolo, a fost ideea ei să fim și noi în videoclip! Și-a dorit susținerea și încurajarea noastră. Noi am avut foarte multe emoții, cred că mai multe emoții decât ea. Nici nu îmi vine să cred că a ajuns în acest punct și că este atât de serioasă cu această pasiune pentru muzică.

Ieri era un ghemotoc iar acum, la șase ani, are deja propriul ei videoclip. Nici eu, nici Iulia (n.r. Iulia Sabbagh) nu vrem să o forțăm cu nimic, dacă ea își dorește să facă ceva, să își dezvolte pasiunile, noi o susținem”, a spus Christian Sabbagh.

„Nu pot să descriu în cuvinte ce am simțit astăzi la filmările primului său videoclip. Mândrie, satisfacție, bucurie. Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat!”, a scris în urmă cu două zile Iulia Sabbagh, pe Facebook.

„Anais m-a rugat să o înscriu și la canto deoarece, pe lângă pian, își dorea foarte mult să cânte”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Iulia Sabbagh ne-a vorbit despre realizările în muzică ale micuței Anais, dar și despre faptul că atât ea, cât și Cristian Sabbagh au ales cei mai buni îndrumători.

„De când a început școala de muzica, Anais m-a rugat să o înscriu și la canto deoarece, pe lângă pian, își dorea foarte mult să cânte. M-am informat care este persoana de canto potrivită cerințelor mele și după ce am primit feedback despre domnișoara profesoară, am început orele de canto! Am întâlnit un om deosebit, o fată empatică și foarte dedicată meseriei pe care o face. M-a bucurat faptul că Anais o vede ca pe o prietenă, se simte foarte bine să studieze muzica alături de ea. Mai mult decât atât, Anais vede în ea un exemplu de urmat, ceea ce este foarte important, întrucât rezultatele unei performanțe vor apărea mult mai repede!”, a declarat Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

După doar două luni, Anais a participat la primul ei concurs, pe care l-a și câștigat. Părinții micuței, Iulia și Christian Sabbagh au fost foarte emoționați în momentul în care au văzut-o pe scenă.

„După doar două luni de canto, Anais a fost pregătită pentru primul ei concurs de canto, pe care l-a și câștigat! Ca de fiecare dată, am avut mari emotii când am văzut-o pe scenă. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentul pe care îl simte o mamă atunci când își vede copilul apreciat și aplaudat de public. Anais a primit premiul întai, ca atare, urmează lansarea ei în muzică. Spun asta pentru că, în curând, va lansa prima ei melodie. Și pentru că ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, este vorba de un minunat colind! Nu este de mirare că a ajuns la această performanță, la doar 6 ani, ținând cont că orele de joacă s-au transformat în ore de canto. Vreau să menționez faptul că noi am lăsat-o pe Anais sa aleagă acest drum, nu am forțat-o nicio clipă, așa cum procedează mulți părinți. Atât eu, cât si soțul meu, suntem extrem de mândri de ea și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru talentul cu care a înzestrat-o!”, spunea Iulia Sabbagh. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel