Ana Radu, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge creatoare de modă: „Tata s-a împotrivit categoric”

Data actualizării: | Data publicării:
Ana Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ana Radu, sursa foto Instagram

Ana Radu a visat dintotdeauna să devină o femeie de succes în lumea modei. Chiar dacă părinții ei nu au fost de acord niciodată, aceasta s-a luptat zi și noapte pentru a-și îndeplini cel mai mare vis. 

Ana Radu este o creatoare de modă de succes. Chiar dacă părinții ei i-au interzis să plece la Paris, aceasta nu a ținut cont de barierele impuse de către familie, a continuat să viseze și să lupte pentru dorința ei cea mare. Încă de la vârsta de 14 ani, Ana Radu visa să ajungă o mare creatoare de modă. Părinții ei, oameni de la țară, își doreau ca fiica lor să se căsătorească și să le facă nepoți. 


„Tata s-a împotrivit categoric. Ei sunt niște oameni de la țară, cu tradiții și gândiri și nici nu intra in discuție să plec la Paris. Ei voiau să mă căsătoresc și să fac copii. Nu acceptau ideea ca eu să stau la Paris singură la 15 ani. Ei mi-au zis că o să-mi fie greu și o s mă întorc acasă. Mi-a fost greu, dar mi-am făcut prieteni, aveam un sprijin. Dar Dumnezeu le-a aranjat încât să fie bine. În 1997 am reprezentat România la Los Angeles și atunci mi s-au deschis multe orizonturi. Designerii nu știu dacă sunt bogați, poți lucra la un nivel foarte mic sau foarte mare, depinde de experință și muncă”, a declarat Ana Radu la Antena Stars.


Ana Radu este o femeie împlinită, are două fetițe minunate, un soț care o susține neîncetat și o carieră de succes în lumea modei. Chiar dacă programul ei este foarte solicitant, aceasta susține că reușeste cu brio să fie o mamă și o soție devotată, dar și o femeie de succes. 


„Când l-am adus acasă pe Alex, deja eram cu el de ceva timp, au fost fascinați de el, am un soț minunat. Este un bărbat extraordinar și minunat. Sunt fericită acum, nunta a fost superbă, a ieșit așa cum mi-am dorit. Mă împart cu brio între birou și fetițele mele. Stau opt ore la birou și restul cu ele, am și două bone. Alex m-a susținut atât cât poate un bărbat, gătim amândoi”,a mai declarat creatorea de modă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel