Ana Progras este internată în spital. Ce se întâmplă cu sportiva: "Nu am mâncat de două zile"

Data publicării:
Ana Porgras, sursa instagram
Descriere foto: Ana Porgras, sursa instagram

Ana Porgras și-a îngrijorat fanii după ce le-a dezvăluit că este internată în spital.

Ana Porgras trece prin momente grele. Fosta gimnastă a ajuns pe patul de spital, însă nu a dat foarte multe detalii legate de starea ei de sănătate. Fosta concurentă Survivor s-a filmat pe patul de spital și le-a mărturisit fanilor că nu a mâncat de două zile șă că îi este foarte foame. Sportiva a ținut să precizeze că medicii sunt cei care i-au interzit să mănânce. 

”Vă pupicesc. Deci am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot...Nu am mâncat pentru că nu am voie ( explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a spus Ana Porgras pe pagina sa de Instagram.

 

Ana Porgras a trecut prin momente dificile!

 

Pentru a deveni campioană mondială, Ana Porgras a trecut prin momente cumplite. Sportiva a muncit din greu pentru a ajunge să facă sport de performanî Cu toate astea, nici cele mai adânci răni nu au făcut-o să renunțe la visul ei. 

 

„Cel mai greu moment a fost când, după un campionat european, mi-am rupt peroneul. Aia a fost cea mai grea accidentare pentru mine ca gimnastă, am stat pe tușă șase luni. O gimnastă și dacă nu face două zile antrenamente își pierde din „formă. Mi-a fost extrem de greu să îmi revin, trăgeam de mine la propriu. Când a urmat o medalie de aur la bârnă, am realizat că a meritat efortul și mi-am dorit să continui să fac performanță în gimnastică.”, spunea Ana Porgras pentru Viva.ro.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel