Ana Morodan va avea propriul reality show: Viaţa mea REAlă. Camere non stop în jurul meu

Data publicării:
Ana Morodan, foto Antena Stars
Descriere foto: Ana Morodan, foto Antena Stars

Antena Stars lansează REAlă by Ana Morodan, la Antena Stars.

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 22:00, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie a staţiei, REAlă by Ana Morodan, un reality show care îşi propune să urmărească o zi obişnuită din viaţa mai puţin obişnuită a Anei Morodan. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22:00, la Antena Stars, telespectatorii vor putea urmări peripeţiile Anei Morodan, atât în timpul liber, cât şi în mediul de business. 

“Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital.  Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal. În concluzie, încă nu aţi văzut nimic, dar veţi vedea tot de pe 26 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 22:00, la Antena Stars. 

Celebritate, antreprenor şi “contesă digitală”, Ana Morodan este unul dintre primele personaje care şi-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotivă de imagine pentru business-urile ei. Fără prejudecăţi, şcolită pentru avocatură şi menită pentru modă şi spectacol, aceasta şi-a construit reputaţia de a avea un punct de vedere mereu diferit şi extravagant. 

Ana Morodan, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre drama vieții ei: „Toate s-au întâmplat într-un an”

Ana Morodan a mers în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Mama vedetei a suferit de cancer, iar ultimele luni din viață au fost foarte grele atât pentru ea, cât și pentru Ana Morodan. Vedeta spune că a simțit atunci o eliberare, deoarece mama ei se lupta cu dureri mari și abia mai putea să mănânce. 


Ana Morodan a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei înainte de a se stinge din viață. 


„În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid.


Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui”, a mărturisit Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.


Anul 2018 a fost cel mai crunt an din viața Anei Morodan. Vedeta și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână. 


Tatăl ei a căzut deodată în baie și a murit, iar în aceeași săptămână, Ana Morodan și-a înmormântat și bunicii. În tot acest timp, mama sa se lupta cu cancerul în fază terminală. 


„Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.


A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a spus vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel