Ana Morodan sare în apărarea Corinei Bud, după ce artista a fost făcută cu ou și cu oțet de fanii lui Babasha: „Se instigă la violență fizică!”

Data actualizării: | Data publicării:
Ana Morodan, Corina Bud, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, Corina Bud, sursa foto Instagram

Ana Morodan a fost șocată să vadă comentariile de hate primite de Corina Bud, după ce aceasta s-a arătat a fi împotriva lui Babasha.

Evenimentul care a avut loc zilele trecute la concertul Coldplay susținut la București a împărțit România în două tabere. Pe de o parte, unele persoane consideră că Babasha nu ar fi trebuit în niciun caz să fie întâmpinat de români cu huiduieli, în timp ce alte voci susțin că acesta nu ar fi trebuit să ia parte la un astfel de eveniment muzical. Printre cei care s-au arătat a fi total împotriva cântărețului de manele a fost și Corina Bud, care a postat pe rețelele de socializare mai multe videoclipuri unde îi întreba pe cei ce au participat la concert dacă le-a plăcut momentul surpriză pregătit de management.

Astfel, reacțiile cântăreței și modul în care ea l-a pus la zid pe Babasha a enervat internauții la culme, care au început să facă diferite videoclipuri, mesaje virale, pe care i le-au transmis direct artistei. Ana Morodan a fost șocată să vadă aceste lucruri, unele dintre ele fiind extrem de grave, după cum spune chiar ea. În acest sens, Contesa Digitală a avut de făcut o remarcă pe seama acestui subiect ce a luat o amploare neașteptată. 

„Poate părerea ei nu a fost exprimată corect, dar ce i se întâmplă acum Corinei Bud în online este la fel de grav, poate, în opinia mea, mai grav (n.r. decât i s-a întâmplat lui Babasha). Eu știu foarte bine ce înseamnă ura în online. (...)

⁠Ce i se întâmplă acum Corinei în online, și nu vorbesc despre mesajele de contestare, de critică bună și sinceră din partea unora, ci despre mesajele de hate absolut înfricoșătoare, tipul asta de linșaj mediatic este horror; și trebuie semnalizat și oprit.”, a început să explice Ana Morodan pe rețelele de socializare.

Citește și: Câți bani a luat Babasha ca să cânte la concertul trupei Coldplay? Iată răspunsul!

Ana Morodan, îngrozită de reacțiile negative ale internauților

Astfel, chiar dacă e normal ca oamenii să fie împotriva Corinei Bud, Ana Morodan spune că lucrurile sunt mult mai grave de atât, pentru că de la o simplă nemulțumire, s-a ajuns la mesaje de amenințare către întreaga familie a artistei.

„Am citit multe din threadurile de comments de pe wallul ei și am văzut foarte multe TikTokuri de o grosolănie, ura și violență absolut șocante; și este absolut devastator să vezi atâta ura, amenințări către ea și către copilul și familia ei, toți puși la zidul execuției publice. Se instigă la violență fizică!

E musai să vorbim toți și despre asta, pentru că astfel de comportamente nu trebuie să mai existe în spațiul virtual. E toxic pentru noi ca societate și, mai ales pentru mințile copiilor și tinerilor care trăiesc mare parte din viață aici, în virtual life.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Contesa, mesaj de susținere pentru Corina Bud

În final, în contextul în care toate persoanele o pun la zid, Ana Morodan se arată a fi alături de artistă. Aceasta a ales să-i transmită public Corinei faptul că poate apela la ea oricând, fiind acolo să o asculte și să empatizeze cu ea.

„Ura din spațiul online este la fel de periculoasă că cea din spațiul real. Corina Bud, dacă ai nevoie să vorbești cu cineva, să auzi măcar o voce care să te asculte și să îți spună o vorba de încurajare acum, aici suntem!”, a încheiat Contesa Digitală.

Citește și: Loredana Groza, lecție pentru cei care l-au huiduit pe Babasha la Coldplay: „Am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel