Ana Morodan renunță la bustul generos. Contesa digitală vrea să se opereze: „Au ajuns până la buric”

Data publicării:

Ana Morodan vrea să apeleze la medici pentru a scăpa de problema sânilor „prea mari”.

Ana Morodan nu este mulțumită de felul în care arată. Vedeta este hotărâtă să apeleze la medicii esteticieni pentru micșorarea bustului, după ce, spune ea, sânii i s-au lăsat „până la buric”

,,Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau”, le-a spus ea fanilor.

Vedeta recunoaște că dimensiunea bustului a ajutat-o în anumite situații, însă spune că nu mai este deloc mulțumită de felul în care corpul ei s-a transformat.


”Am sânii mari. N-am stat în viața mea la o coadă. Sunt fericită. În curând o sa mi-i tai. În următoarea perioadă… că au ajuns până la buric. De la o vârstă… nu mai stau. Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către prietenul meu Am luat și ceva kilograme”, a mărturisit Ana Morodan, pe scena unui eveniment de frumusețe, potrivit Impact. 

Ce spune despre operațiile estetice

Ana Morodan a fost extrem de des întrebată, în mediul online, dacă a recurs la anumite operații estetice. Bustul proeminent al vedetei a deschis multe curiozități în rândul internauților. „Contesa” spune că nu a apelat la operații estetice, însă nici nu este împotriva lor. Ea crede că a ajuns la un nivel de acceptare și iubire de sine care îi permite să aibă o părere bună despre ea, indiferent de modul în care arată. 


„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

 

Ana Morodan, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre drama vieții ei: „Toate s-au întâmplat într-un an”


Ana Morodan a mers în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Mama vedetei a suferit de cancer, iar ultimele luni din viață au fost foarte grele atât pentru ea, cât și pentru Ana Morodan. Vedeta spune că a simțit atunci o eliberare, deoarece mama ei se lupta cu dureri mari și abia mai putea să mănânce. 


Ana Morodan a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei înainte de a se stinge din viață. 


„În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid.


Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui”, a mărturisit Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.


Anul 2018 a fost cel mai crunt an din viața Anei Morodan. Vedeta și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână. 


Tatăl ei a căzut în baie și a murit, iar în aceeași săptămână, Ana Morodan și-a înmormântat și bunicii. În tot acest timp, mama sa se lupta cu cancerul în fază terminală. 


„Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.


A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel