Ana Morodan, plină de vănătăi după operația la sâni. Fanii au rămas șocați

Ana Morodan și-a șocat fanii după ce a apărut plină de vânătăi după operația la sâni. 

Ana Morodan s-a plâns în repetate rânduri de bustul generos cu care a fost înzestrată și de problemele de sănătate pe care le are din cauza acestora și, mai exact, dureri foarte mari de spate. În acest sens, contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. 

Zis și făcut! Blondina și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna medicilor. Între timp, aceasta a ținut legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare și le-a povestit cum decurge totul, pas cu pas. După intervenția de mastopexie cu lipotransfer și plasma arson, care i-a ridicat sânii prin lifting, Ana Morodan și-a anunțat fanii că se simte bine și nu a simțit când i s-a administrat anestezia. 

Ana Morodan, plină de vânătăi pe piept

După intervenția suferită, Ana Morodan a mers la mare pentru a se relaxa. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde ține legătura cu fanii săi. „Contesa digitală” a apărut în fața lor plină de vânătăi.

Ana Morodan a ținut să precizeze că vânătăile au apărut din cauza faptului că pielea ei este foarte sensibilă, astfel că erau inevitabile și nu au legătură cu modul în care a fost efectuată operația.

„Sunt la mare. Nu pot decât să spun că mă simt foarte, foarte bine. Au trecut doar câteva zile, cred că patru. Nu am niciun fel de durere și totul este în regulă. Vânătăile mi-au apărut pentru că pielea mea este mai sensibilă. Dacă mă lovesc de ușă așa, finuț, tot îmi apare o vânătaie. Nu este din cauza procedurii.”, a mărturisit Ana Morodan, la Antena Stars.

Ce spunea Ana Morodan despre operațiile estetice

Ana Morodan a fost întrebată recent și despre părerea pe care o are despre operațiile estetice. Chiar dacă, momentan, aceasta spune că nu a apelat la aceste intervenții, în afară de cea pe care o va realiza curând, contesa nu exclude posibilitatea ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru. Totuși, aceasta mărturisește că se iubește așa cum este, lucru pe care ar trebui să îl facă toată lumea.

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”,declara Ana Morodan pentru Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2022, 16:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience