Ana Morodan, MAHMURĂ în emisiunea lui Dan Capatos: M-am îmbătat teribil

Data publicării:
Captura foto Youtube/ Xtra Night Show
Descriere foto: Captura foto Youtube/ Xtra Night Show

Ana Morodan a făcut show în emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta a venit mahmură și a trezit amuzamentul tuturor. 

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate apariții din România. Stilul extravagant și sinceritatea cu care își dezvăluie toate secretele, i-a cucerit pe telespectatori. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos pentru a vorbi despre propria ei emisiune care va avea premiera sâmbătă la Antena Stars, Ana Morodan a apărut puțin mahmură. 


Nu se știe dacă vedeta a jucat un rol sau totul a fost real, însă este cert că a trezit amuzamentul celor din platou cât și a celor din fața televizoarelor. Ana Morodan l-a acuzat pe Cătălin Bordea că s-a îmbătat din cauza vinului său. Și s-a pus în brațele comediantului. 


"M-am îmbătat teribil", a spus Ana Morodan la Xtra Night Show. 


Antena Stars lansează REAlă by Ana Morodan, la Antena Stars.

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 22:00, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie a staţiei, REAlă by Ana Morodan, un reality show care îşi propune să urmărească o zi obişnuită din viaţa mai puţin obişnuită a Anei Morodan. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22:00, la Antena Stars, telespectatorii vor putea urmări peripeţiile Anei Morodan, atât în timpul liber, cât şi în mediul de business. 

“Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital.  Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal. În concluzie, încă nu aţi văzut nimic, dar veţi vedea tot de pe 26 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 22:00, la Antena Stars. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel