Ana Morodan, dramă de nedescris. Vedeta și-a pierdut părinții și bunicii într-un singur an: ”Nu mai era nimeni”

Data publicării:
Ana Morodan, sursa instagram
Descriere foto: Ana Morodan, sursa instagram

Ana Morodan a trecut prin momente cumplite, după ce și-a pierdut părinții și bunicii într-un singur an.

Ana Morodan este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut aceasta. Invitată în cadrul podcast-ului organizat de către Damian Drăghici, ”Contesa Digitală” și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Blondina a mărturisit că era implicată într-un proiect în clipa în care părinții săi au murit și că era nevoită să se împartă între job și înmormântările celor doi. În doar o săptămână, Ana Morodan și-a pierdut ambii bunici și tatăl, însă, fără să știe motivul exact pentru care părintele său s-a stins din viață. Cu toate că bărbatul era  sănătos, acesta a căzut în baie și, în cele din urmă a fost confirmat decesul.

La doar un an distanță, după ce tatăl și bunicii s-au stins din viață, vedeta a declarat că și-a pierdut și mama. Femeia a fost răpusă de cancer.

”Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect. Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu... Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după.”, a dezvăluit Ana Morodan în cadrul podcast-ului organizat de către Damian Drăghici.

Ana Morodan a povestit că în acele momente nu a ajutat-o nimeni și nu avea la cine să apeleze, însă a avut noroc cu o firmă de pompe funebre, care a pus la punct tot ce a fost nevoie pentru înmormântare.

”Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmorântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: ”Care e următorul task pe ordinea de zi?”, a mai spus ”Contesa Digitală”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel