Ana Morodan, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre drama vieții ei: „Toate s-au întâmplat într-un an”

Data publicării:
Ana Morodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, sursa foto Instagram

Ana Morodan, în lacrimi la TV. Vedeta și-a pierdut tatăl și bunicii într-o săptămână. 

Ana Morodan este una dintre cele mai apreciate vedete din România și se bucură de un succes imens. Este ambițioasă și una dintre femeile de succes de la noi din țară. Chiar dacă are parte de tot ce și-ar putea dori vreodată, Ana Morodan este îndurerată și acum după pierderea mamei. 


Ana Morodan a mers în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Mama vedetei a suferit de cancer, iar ultimele luni din viață au fost foarte grele atât pentru ea, cât și pentru Ana Morodan. Vedeta spune că a simțit atunci o eliberare, deoarece mama ei se lupta cu dureri mari și abia mai putea să mănânce. 


Ana Morodan a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei înainte de a se stinge din viață. 


„În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid.


Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui”, a mărturisit Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.


Anul 2018 a fost cel mai crunt an din viața Anei Morodan. Vedeta și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână. 


Tatăl ei a căzut deodată în baie și a murit, iar în aceeași săptămână, Ana Morodan și-a înmormântat și bunicii. În tot acest timp, mama sa se lupta cu cancerul în fază terminală. 


„Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.


A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a spus vedeta. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel