Ana Morodan, curtată de 5 bărbați. Cum îi pune la încercare pe bărbații din viața ei

Ana Morodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, sursa foto Instagram

Ana Morodan nu are de gând să se mărite prea rapid, chiar dacă bărbații fug după ea. Vedeta a vorbit deschis despre situația ei amoroasă. 

Frumoasa Ana Morodan a mers în emisiunea „Vorbește Lumea” și a făcut mai multe dezvăluiri incendiare despre bărbații din viața ei. Chiar dacă declarațiile făcute de Ana sunt de cele mai multe ori în spirit de glumă, aceasta a mărturisit că este curtată de 5 bărbați. Iar pentru ea cel mai important aspect este inteligența, mai mult despre aspectul fizic. 


"Cinci bărbați fug după mine! Nu sunt o femeie fatală. Dar mă distrez! E fain să fii Ana Morodan. Nu locuiesc cu niciun bărbat. Sunt sapiosexuală (este atracția față de o persoană inteligentă). Dacă nu-i mai deștept decât mine nu avem ce discuta. Trebuie să știe să îmi cucerească mintea. D-asta trebuie să am patru iubiți. Îmi plac toți bărbații mei, îi iubesc în aceeași măsură, în funcție de cadouri. Fac caterincă, e unul singur, bine pus acolo."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 04 feb 2021, 16:51 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play