Ana Morodan, amenințată în miez de noapte. Contesa digitală a povestit tot ce s-a întâmplat: ''Urla și țipa ca un isteric”

Data publicării:
Ana Morodan, foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, foto Instagram

Ana Morodan a fost amenințată de un vecin, în miezul nopții. Contesa digitală a povestit cum a pornit conflictul. 

Ana Morodan a povestit cum a ajuns să se certe cu un vecin, în miez de noapte. Contesa digitală a mărturisit că a fost amenințată de individul respectiv, după ce l-a avertizat să nu mai țipe, deoarece o deranjează atât pe ea, cât și pe vecinii ei. De asemenea, vedeta a declarat că după lungi discuții, a reușit să îl calmeze pe barbat și s-a liniștit.

 

''Era un tânăr puțin..un cetățean turbulent. Pe el nu-l deranja nimic! Pe noi, ceilalți locatari, ne deranja. Că el urlă și țipă ca un isteric la două noaptea. Și el nu înțelegea ce ne deranjează și noi încercam să-i spunem că țipă...Asta s-a întâmplat! Individul, săracul, țipa! Eu m-am dus frumos, împreună cu o colegă să-i spun să nu mai țipe.

Omul nu a înțeles, a trebuit să-i explic de trei ori, a patra oară a înțeles. Bineînțeles, ca o tembelă eficientă, pentru că eu sunt eficientă, orice ați putea zice despre mine...L-am liniștit!'', a declarat Ana Morodan la Antena Stars.

 

 

Ana Morodan, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre drama vieții ei

 

Ana Morodan a mers în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Mama vedetei a suferit de cancer, iar ultimele luni din viață au fost foarte grele atât pentru ea, cât și pentru Ana Morodan. Vedeta spune că a simțit atunci o eliberare, deoarece mama ei se lupta cu dureri mari și abia mai putea să mănânce.  Ana Morodan a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale mamei ei înainte de a se stinge din viață. 


„În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid.


Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui”, a mărturisit Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.


Anul 2018 a fost cel mai crunt an din viața Anei Morodan. Vedeta și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână. Tatăl ei a căzut deodată în baie și a murit, iar în aceeași săptămână, Ana Morodan și-a înmormântat și bunicii. În tot acest timp, mama sa se lupta cu cancerul în fază terminală. 


„Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.


A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a spus vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel