Ana Morodan, adevărul despre plecarea de la Antena Stars, după ce ar fi venit la filmări sub influența băuturilor alcoolice: „Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe”

Data publicării:
Sursa foto: Ana Morodan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan, instagram

Ana Morodan a rupt tăcerea despre plecarea de la Antena Stars, după ce s-a speculat că ar fi venit la filmări sub influența băuturilor alcoolice.

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Contesa digitală a atras simpatia suntelor de fanilor după ce a participat la „Asia Express“. Aceasta a reușit să devină foarte apreciată și pe rețelele de socializare, acolo unde este o adevărată regină.

Ana Morodan rupe tăcerea despre plecarea de la Antena Stars

Recent, în presă s-a speculat că vedeta a fost dată afară de la Antena Stars, după ce ar fi venit la filmări sub influența băuturilor alcoolice. Vedeta a negat toate informațiile apărute și spune că acest lucru s-ar fi întâmplat și spune că filmările pentru emisiunea sa continuă.

„Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă? Este exclus așa ceva. Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul”, a declarat Ana Morodan, aflată la Amsterdam, pentru Fanatik.

Ana Morodan: „E o minciună ce s-a spus”

Blondina a declarat că este conștientă de faptul că există foarte multe răutăți în jur, dar infrmațiile apărute au fost unle false și că nu a venit niciodată la filmări sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, Ana Morodan a precizat că s-a amuzat copios cu producătorii când au apărut aceste speculații.

Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul. Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta”, a mai explicat Ana Morodan.

Ana Morodan cere un preț enorm pentru a se lăsa filmată non-stop

Ana Morodan are o carieră de invidiat, de pe urma căreia câștigă sume impresionante de bani. După show-ul Asia Express, unde a făcut o echipă perfectă cu Teleșpan și au cucerit publicul, contesa este din ce în ce mai cerută pe micile ecrane. Ultima ofertă pe care a primit-o în acest domeniu a fost un reality show, difuzat pe Antena Stars. „REAlă, by Ana Morodan” își propune să arate viața reală a vedetei, filmând-o non-stop. Chiar dacă la început a fost sceptică și nu și-a dorit să accepte provocarea, Ana Morodan a semnat, în final, pentru colaborare. Suma cerută însă de vedetă lunar nu este deloc una mică.

„Nu a vrut de la început să accepte camere non-stop în jurul ei, mai ales că Ana nu este genul de persoană care să-și calculeze fiecare mișcare, fiecare gest sau vorbă. I-a plăcut propunerea pentru că ea a mai încercat alături de echipa ei de la birou, un soi de reality-show, „The M Office”, pe care îl făcea cu Teleșpan.

Nu știu ce s-a întâmplat între ea și Teleșpan, însă nu au mai continuat să-l producă. Era amuzant. Din acest considerent a acceptat și propunerea celor de la Antena Stars, doar că de data asta se filmează pe bani. Ia 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și o clauză contractuală prin care se stipulează plasarea brand-urilor cu care ea are contract”, a declarat o sursă apropiată a contesei, potrivit ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel