Ana Morodan, dezvăluiri fără perdea. "Contesa Digitală" a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să nască niciodată

Data publicării:
Ana Morodan, sursa instagram
Descriere foto: Ana Morodan, sursa instagram

Ana Morodan a făcut devzăluiri neștiute din viața ei.  Vedeta a spus și adevăratul motiv pentru care nu își dorește să nască niciodată.

Ana Morodan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta se numără printre cele mai apreciate influencerițe și împărtășește cu fanii tot ce se întâplă în viața ei. Frumoasa blondină îi încântă pe aceștia și cu ipostaze incendiare, mai ales că aceasta arată mai bine ca niciodată.

Recent, Ana Morodan și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute din viața ei. Aceasta a mărturisit motivul pentru care nu își dorește să nască niciodată. Bondina a spus că nu va avea niciodată spirit matern, însă vrea să adopte un copil.

„Nu voi avea niciodată spirit matern, nu simt și nu cred că se va întâmpla. Poate că voi adopta un copil în curând pentru a-i oferi o viață mai bună decât ar fi avut-o într-un centru de copii. Daca nu s-a deschis spiritul matern până la 36 de ani, nu se mai deschide. Dar iubiții mei sunt foarte simpatici că speră”, a spus Ana Morodan la Antena Stars.

Ana Morodan a vorbit și despre perioada în care era elevă. Aceasta a recunoscut că a fost exmatriculată din liceul în care învăța, după ce a fost prinsă în timp ce făcea un lucru pe care nu-l poate spune la televizor și din cauza că s-a certat cu o profesoară. 

„Am fost exmatriculată la liceu. Pentru că am fost prinsă în toaletă făcând un lucru pe care nu aveam voie să îl zic la TV, când eram singură. Și bunica mea i-a spus că în loc să îmi mulțumească că am făcut asta în baie și nu în clasă”, a spus Ana Morodan la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel