Ana Morodan, apariție PROVOCATOARE, în cadă. Vedeta a renunțat la orice inhibiție/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan și-a surprins fanii cu o ipostază incendiară. Vedeta a ridicat temperatura în termometre. 

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Contesa digitală a atras simpatia suntelor de fanilor după ce a participat la „Asia Express“. Aceasta a reușit să devină foarte apreciată și pe rețelele de socializare, acolo unde este o adevărată regină.

Ana Morodan, apariție provocatoare!

Recent, vedeta și-a surprins fanii cu o nouă ipostază neașteptată. Contesa digitală s-a dezbrăcat în fața cameramanilor de la Antena Stars și i-a lăsat să o filmeze în timp ce stătea în cadă și făcea o ședință foto. Ana Morodan s-a dezlănțuit în fața camerelor de filmat, în ediția cu numărul 9 al reality show-ului „REAlă by Ana Morodan”.

„Eu mă bag goală în apă. Închide camera, că te văd! Bărbați n-am bătut, dar camere am spart. (…) Claudiu ai zis pe testimoniale că nu mai suporți să mă vezi dezbrăcată, în costumul Evei, acum pentru această campanie trebuie să intru cu lenjeria. Apreciază că mi-am pus culoarea pielii! Va trebui să puneți blur. Eu sper că voi veți pune blur! (…) Andrei, să îmi schimbi operatorii ăștia perverși, că eu nu mai pot”, a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii.

 „Blurează, că doar nu o să mă dea așa la televizor!”, a spus vedeta.

Ana Morodan, adevărul despre operațiile estetice

Ana Morodan a fost extrem de des întrebată, în mediul online, dacă a recurs la anumite operații estetice. Bustul proeminent al vedetei a deschis multe curiozități în rândul internăuților. 


„Contesa” spune că nu a apelat la operații estetice, însă nici nu este împotriva lor. Ea crede că a ajuns la un nivel de acceptare și iubire de sine care îi permite să aibă o părere bună despre ea, indiferent de modul în care arată. 


„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel