Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf. "A venit de fapt să-și amenințe copilul. Ne temem pentru viața noastră"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> Anamaria Prodan, captură TV
Descriere foto: Sursa foto> Anamaria Prodan, captură TV

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns vieri seara la secția de Poliție Snagov, după ce s-au luat la bătaie. Martor la întreaga scenă ar fi fost unul dintre șoferi. 

La audieri, potrivit unor surse, Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr. "Mi-a fost milă să-l calc în picioare", a spus Anamaria. Reghecampf ar fi susținut în fața polițiștilor că a fost pălmuit de impresară, în timp ce Anamaria Prodan ar fi mărturisit același lucru la audieri, că ea ar fi fost cea lovită de Reghe. Potrivit surselor Realitatea Plus, cei doi nu au încetat cearta nici în secția de Poliție, unde și-a făcut apariția și o ambulanță. Polițiștii au emis ordine de protecție provizorii. Ulterior, Ana Maria Prodan a vorbit în fața presei despre acest scandal.

"Dacă se întâmpla lucrul acesta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește că noi locuim în Snagov și suntem celebrități, și acum, același polițist care acum câteva luni mi-a luat mie declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, la fel a venit în stare de ebrietate cum este și acum, îl veți vedea cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri", a spus Ana Maria Prodan.

Cite;te continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel