Ana de Armas susține că fantoma lui Marilyn Monroe a fost prezentă la filmările peliculei "Blonde": E adevărat. Cu toţii am simţit asta

Fantoma lui Marilyn Monroe şi-a făcut simţită prezenţa în timpul turnării filmului biografic fictiv "Blonde", aruncând lucruri atunci când se enerva, a declarat joi Ana de Armas, actriţa care interpretează rolul regretatei vedete.

Filmul Netflix, regizat de Andrew Dominik, lansat în premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneţia, explorează câteva momente cheie din viaţa tumultuoasă a acestui personaj emblematic de la Hollywood.

"Chiar cred că s-a aflat foarte aproape de noi. A fost cu noi", a spus actriţa de origine cubaneză, care a luat lecţii pentru a-şi ascunde accentul spaniol şi pentru a capta esenţa lui Marilyn Monroe.

"Cred că era fericită. De asemenea, uneori arunca lucruri de pe perete şi se enerva dacă nu-i plăcea ceva", a declarat actriţa reporterilor. "Poate că sună foarte mistic, dar e adevărat. Cu toţii am simţit asta", a adăugat ea.

Regizorul australian a precizat că filmările au început la 4 august, la împlinirea a 60 de ani de la decesul vedetei, în 1962, din cauza unei supradoze, la doar 36 de ani.

Scenele iniţiale au fost filmate în acelaşi apartament în care Marilyn, pe atunci Norma Jeane Baker, a locuit cu mama sa, bolnavă mintal. Totodată, scena morţii a fost turnată în încăperea în care a murit celebra actriţă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

"Cu siguranţă a căpătat elemente de şedinţă de spiritism", a spus Dominik, care a petrecut mai bine de un deceniu încercând să aducă pe ecran cartea cu acelaşi nume, semnată de scriitoarea Joyce Carol Oates.

Chiar dacă de Armas avea un puternic accent spaniol, Dominik a declarat că a fost convins că va putea să interpreteze rolul principal solicitant după ce a văzut-o în filmul din 2015 "Knock Knock".

"Am ştiut că e ea imediat ce am văzut-o la televizor. Aduce puţin cu momentul în care te îndrăgosteşti la prima vedere, când persoana potrivită intră pe uşă ştii asta", a spus el.

De Armas a recunoscut că, la preluarea acestui rol, cunoştea puţine lucruri despre Monroe, o emblemă a Americii secolului XX, însă a declarat că s-a imersat în personaj înainte de începerea filmărilor. "Ea a fost singurul lucru la care m-am gândit, pe care l-am visat, despre care am vorbit, era cu mine şi era frumos", a relatat ea.

"Blonde", care îi are de asemenea în distribuţie pe Adrien Brody şi Julianne Nicholson, este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru cel mai important trofeu al Festivalului de Film de la Veneţia, Leu de Aur, care va fi decernat la 10 septembrie, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 08 sep 2022, 19:56 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience