Ana Bodea, actrița din „Lia”, despre relația cu Valentin Butnaru. Ce spune despre diferența de 16 ani dintre ei doi

Data publicării:
Ana Bodea, Valentin Butnaru, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ana Bodea, Valentin Butnaru, sursa foto Instagram

Ana Bodea a vorbit despre relația pe care o are cu Valentin Butnaru.

Ana Bodea este una dintre actrițele din generația tânără care a cucerit inimile românilor, în urma apariției sale în serialul „Lia - soția soțului meu”, de pe Antena 1, acolo unde interpretează chiar personajul principal. Se pare că aceasta nu se bucură de succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, acolo unde formează o relație de ceva vreme cu Valentin Butnaru, prezentatorul știrilor din cadrul aceluiași trust. Cei doi au fost extrem de discreți cu privire la povestea lor de iubire până acum, însă invitată în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”, actrița a vorbit cu emoție despre partenerul său de viață.

„Trebuie să mai stăm 10 ore (n.r. ca să spună tot ce apreciază la Valentin Butnaru), iar o să mă emoționez, și când vorbesc de el mă emoționez foarte tare. Cred că cel mai mult admir sufletul lui, are cel mai bun suflet pe care l-am întâlnit și felul în care iubește, dar în principiu sufletul. Cine nu îl cunoaște foarte bine, nu are de unde să știe și tocmai faptul că-și deschide sufletul cu persoanele care contează. Pe lângă asta, e și super respectuos, apreciază mult femeile din jurul lui, are o relație frumoasă cu mama lui, ne consideră superioare și sunt puțini bărbați care fac asta și gândesc așa.”, a declarat Ana Bodea în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici.”

Citește și: Susținătoarea lui Zanni, discuții aprinse cu Mama Geta și cu Cătălin Măruță. Acuzațiile pe care le aduce Violeta

Își dorește o familie alături de jurnalist

Astfel, chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă semnificativă, Ana având 23 de ani, iar Valentin 39, actrița nu vede acest lucru drept un impediment, motiv pentru care își dorește să clădească o familie alături de el. 

„Cred că și asta contează (n.r. maturitatea), atunci când întâlnești persoana potrivită, faci asta automat, indiferent de diferența de vârstă, de distanță, că sunt atâtea relații la distanță, deci indiferent de astea, te comporți așa automat, atunci când găsești persoana potrivită. Cred, într-adevăr, că e și ceva care vine cu timpul.

Da (n.r. se vede să rămână alături de el toată viața), nu m-a cerut încă, da, îmi doresc. Îmi doresc familie, am crescut într-o familie foarte frumoasă și iubitoare și vreau să am același lucru. Nu îmi doream înainte să-l cunosc pe el.”, a continuat actrița.

Citește și: Marius Manole: „Mi-am luat prima casă fără niciun ban în buzunar!”. Cum a ajuns ca din chiriaș să fie proprietar

Cum o descrie Valentin Butnaru pe Ana Bodea

La finalul podcastului, Ilinca Vandici i-a pregătit și o surpriză Anei, căreia i-a citit un mesaj transmis chiar de partenerul său de viață, care i-a făcut o scurtă caracterizare.

„Cum e Ana? Neînfricată în fața oricărui obstacol, aprigă, dacă îi e amenințată o persoană dragă. Bogată, pentru că are un suflet măreț. Exaltată, atunci când visează cu ochii deschiși. Alintată, când vrea ultima afină din castron. Tare, când are de dus ceva la bun sfârșit. Ravisantă, doar pentru că este. Introvertită, curajoasă, pentru că a înfruntat mai multe decât ar crede. Extrovertită, pentru că e actriță.”, a transmis Valentin Butnaru prin intermediul unui mesaj.

Citește și: Carmen Brumă, truc inedit pentru șnițele fragede la cuptor. Preparatul sănătos și gustos care te va cuceri total



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel