Ana Baniciu, tatuaj inedit pentru tatăl său: "L-am scris pe piele pentru totdeauna"

Data publicării:
Ana Baniciu, instagram
Descriere foto: Ana Baniciu, instagram

Ana Baniciu și-a făcut un tatuaj inedit în cinstea tatălui său. Artista și-a tatuat versurile unei piese pe care o cântă chiar Mircea Baniciu.

Ana Baniciu are o relație extrem de strânsă cu tatăl ei, Mircea Baniciu, acesta fiind și cel de la care a moștenit talentul muzical. Artista a ales să își imprime și în piele dragostea pe care i-o poartă tatălui ei, astfel că și a făcut un tatuaj cu totul special.

Ana Baniciu, tatuaj special în cinstea tatălui ei

Ana Baniciu și-a tatuat vorbele de suflet spuse de tatăl ei chiar într-una din melodiile sale. Aceste versuri i se potrivesc de minune artistei, motiv pentru care a vrut să și le păstreze pentru totdeauna pe braț. Imediat după ce tatuajul a fost terminat, Ana Baniciu le-a arătat și fanilor cadoul pe care și l-a făcut în prag de sărbători, alături de mesajul pe care și l-a imprimat în piele.

“Nu ne-om minţi noi niciodată. Nici alţii a ne minţi nu pot” - vers din melodia lui Tata... L-am rugat să-l scrie pe o foaie acum câteva zile și l-am scris pe piele pentru totdeauna!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare alături de fotografia cu cel mai special tatuaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Fanii au rămas surprinși de gestul emoționant pe care l-a făcut Ana Baniciu în cinstea tatălui său și i-au transmis numeroase mesaje cu felicitări: ”Doamne ce frumos, cuvinte sfinte! / Frumos gest / Minunat! Nu mai am ce zice mai mult de atât decât FRUMOS și MI-NU-NAT” , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel