Ana Baniciu, revedere cu tatăl său. Mircea Baniciu a venit în vizită la nepotul lui: „E entuzismat bunicu'!”

Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

Ana Baniciu trăiește clipe unice alături de familia sa, după ce a devenit mamă pentru prima oară. De aceeași bucurie beneficiază și tatăl vedetei, Mircea Baniciu, care nu a mai putut rezista și a venit să-și vadă nepoțelul.

Ana Baniciu a adus pe lume primul său copil și, odată cu venirea pe lume a acestuia, atât vedeta, cât și soțul ei, Edy Kovacs, au început o nouă viață.

Mircea Baniciu a venit să își viziteze nepotul

Vedeta a fugit de haosul din București pe litoral. Acolo, Ana Baniciu s-a întâlnit cu tatăl său. Mircea Baniciu nu a mai rezistat și a venit să își vadă nepoțelul. Blondina a împărtășit aceste momente cu fanii săi de pe Instagram.

„A venit @mirceabaniciu în vizită... Mai bou bunicu'!”, a scris Ana Baniciu, în secțiunea de InstaStory.

„ E entuziasmat bunicu'!”, a  continuat artista.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu arată excepțional la o săptămână după ce a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidă

Ce nume a ales Ana Baniciu pentru fiul ei

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pe 4 iunie, iar recent, artista a dezvăluit pe rețelele de socializare numele fiului lor. 

„Noi doi și Aris.”, a scris ea pe Instagram, precizând astfel că pe primul ei născut a ales să-l numească Aris.

Ana a împărtășit cu fanii săi momente emoționante, postând o fotografie în care apare alături de soțul și fiul ei, detaliind și motivele pentru care a ales să nască prin cezariană în loc de naștere naturală, din considerente de siguranță.

„Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe, nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme.

La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că avem o problemă. Eu m-am pregătit în toată perioada pentru o naștere naturală, am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Mi-am dorit să nasc natural, dar nu am vrut să risc în niciun fel și am făcut cezariană fără nicio problemă.”, le-a mărturisit Ana Baniciu urmăritorilor săi de pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Raluka, în lacrimi! Cum a reușit bebelușul Anei Baniciu să o surprindă pe nășica lui

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel