Ana Baniciu, probleme de sănătate, în urma unei intervenții: "A început să curgă sânge"

Data publicării:

Ana Baniciu și-a îngrijorat fanii, după ce le-a povestit că s-a ales cu o problemă de sănătate, în urma unei intervenții.

Ana Baniciu a decis să își mai facă două găuri în urechi pentru cercei, însă pentru faptul că a ignorat sfatul medicului și nu a ținut cont de recomandarea pe care i-a făcut-o, aceasta s-a ales cu câteva probleme.

Artista le-a povestit totul fanilor, pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că  intervenția a fost foarte scurtă și deloc dureroasă, iar medicul i-a prescris să poarte cercei medicinali mai multe zile pentru a nu se infecta zona. Cu toate astea, Ana Baniciu nu a ascultat de medic, astfel că a ales să poarte niște cercei pe care i-a primit cadou.

Ulterior au început să apară durerile de urechi și a început să-i curgă sânge, iar Ana Baniciu a ales să scoate bijuteriile din urechi, moment în care a avut parte de un șoc.

”A început să curgă sânge și aseară i-am spus prietenului meu că eu cred că e o problemă. Când am scos cerceii era ceva foarte rău. A fost foarte dureros ce a urmat. A fost o seară ceva rău de tot, ieri seară.”, le-a spus Ana Baniciu fanilor pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel