Ana Baniciu, prima fotografie alături de iubitul ei. Cine este tânărul norocos

Data publicării:
Ana Baniciu, instagram
Descriere foto: Ana Baniciu, instagram

Ana Baniciu și-a surprins fanii cu o fotografie în care se afla alături de noul ei iubit. Artista este mai fericită a niciodată.

Ana Baniciu este dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă vocea cu care a cucerit publicul, artista se laudă și cu o frumusețe aparte. Dacă până acum, Ana Baniciu a ținut departe de ochii curioșilor viața personală, de data aceasta, frumoasa blondină a făcut totul public.

Ana Baniciu, fotografie alături de noul ei iubit, Edy Kovacs

Ana Baniciu este mai îndrăgostită ca niciodată. Artista a postat și primele fotografii cu cel care a reușit să-i fure inima. În fotografiile postate, cei doi apar în momente tandre, semn că dragostea plutește în aer. Cel care a intrat la inima fiicei lui Mircea Baniciu este Edy Kovacs, un tânăr afacerist, care în trecut s-a iubit cu mai multe vedete din showbiz-ul românesc printre care și Daniela Crudu.

Pe lângă fotografiile cu cei doi, Ana Baniciu a scris și un mesaj emoționant: "Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbatori minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!", a scris Ana Baniciu în dreptul fotografiilor cu iubitul ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel