Ana Baniciu, părerea sinceră despre Mihai Bendeac. Nimeni nu se aștepta la asta: "Este un bou..."

Data publicării:
Ana Baniciu și Mihai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Ana Baniciu și Mihai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto

Ana Baniciu a surprins pe toată lumea, după ce și-a exprimat părerea sinceră despre Mihai Bendeac.

Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste. Recent, vedeta a fost invitată  în podcastul lui Radu Tibulcă de pe YouTube, acolo unde a fost pusă să își exprime părerea sinceră despre Mihai Bendeac. Artista a recunoscut că îl apreciază enorm de mult pe actor pentru tot ceea ce face. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că s-a dus de mute ori pe scuns  la spectacolele lui Mihai Bendeac.

”Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a mărturisit artista în timpul podcastului.

 

De asemenea, Ana Baniciu a mărturisit că este admiratoarea secretă a lui Mihai Bendeac și că îl admiră foarte mult.

 

”E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai spus Ana Baniciu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel