Ana Baniciu o DESFIINȚEAZĂ pe Dana Budeanu: Tac eu, dar și când mă enervezi...

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Ana Baniciu a caracterizat-o pe Dana Budeanu în 3 cuvinte.

Ana Baniciu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță "Spui tot sau ia gura foc?" Artista a dezvălui mai multe lucruri, printre care a scos la iveală și relația pe care o are cu Dana Budeanu. Așadar, una dintre provocările puse de prezentator a fost să o caraterizeze pe aceasta în 3 cuvinte. Ana Baniciu nu doar că a făcut acest lucru, dar a dat și informații suplimentare despre acest conflict.

"Rea, bârfitoare online, public și se crede prea perfectă, dar nu e. Este talentată, dar eu am boala mea. Eu am fost virală pe TikTok că am spus o treabă foarte reală despre ea, ea m-a deranjat foarte mult. Am cumpărat o rochie de-a ei într-un Turneu cu Lala Band. Adică munca mea de pe un turneu s-a dus pe rochia ei. După nenumărate discuții, în care mi-a zis "Da urâtă ești, dar urât te-ai îmbrăcat, stai într-o sărăcie de casă", am zis ok. Tac o dată, de două ori, dar și când îți zic, să nu mă enervezi.", a dezvăluit Ana Baniciu, în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

Ana Baniciu a primit avansuri de la Smiley și de la Dorian Popa

Altă întrebare la care a trebuit să răspundă vedeta a fost să dezvăluie trei nume de bărbați din showbiz, care i-au făcut avansuri.

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Dacă am telefonul, poate putem să ne uităm. Unele mesaje nu se șterg niciodată. Poate mi s-a și părut. Trei nume.. dar sunt mulți. O să zic trei prieteni de-ai mei, iar unul e Niculae de la Virgin, dar a fost o caterincă.

Mai pot spune despre un băiat, Dorian Popa, e prietenul meu bun. Și de cine să mai zic eu? Smiley, pune-l și pe el. Dacă tot vrei să zici...Tu l-ai băgat, tu să răspunzi în fața lumii', a declarat Ana Baniciu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe ProTV.

Ana Baniciu se pregătește de nuntă

Ana Baniciu a fost cerută de soție anul trecut, în septembrie, iar recent a dezvăluit faptul că marele eveniment va avea loc anul viitor, cei doi stabilind deja data.

"Facem în București, nu facem la restaurantele lui, facem altceva”, a spus Ana Baniciu într-o emisiune TV, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel