Ana Baniciu, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu artista: „Am făcut un hematom lângă creier”

Data publicării:
Sursa foto: Ana Baniciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Baniciu, instagram

Ana Baniciu a făcut dezvăluiri șocante din trecut. Artista a fost la un pas de moarte. 

Ana Baniciu a vorbit într-un interviu recent despre copilăria sa. Artista și-a adus aminte de un moment nefericit din viața sa, când a fost la un pas de moarte, iar părinții săi s-au speriat cumplit. Mai exact, vedeta s-a accidentat foarte grav și a făcut un hematom lângă creier. 

„O trăznaie pe care mi-o amintesc este faptul că am machiat toate păpușile Barbie, o colecție întreagă, cu ojă , cu prietenă mea cea mai bună, într-un moment în care am rămas singure. După care, în momentul în care am vrut să le dăm machiajul jos, evident cu acetonă… s-au șters fețele păpușilor cu totul. Practic au fost distruse!

Și am mai avut un moment, periculos de data asta. Am căzut noaptea în somn, dintr-un pat suprapus, și am făcut un hematom lângă creier. Ai mei au fost distruși, dar mi-am revenit rapid!”, a povestit Ana Baniciu pentru fanatik.ro.

Ana Baniciu: „Am fost un copil extrem de cuminte”

Ana Baniciu a povestit că era un copil foarte cuminte, învăța foarte bine la școală și nu făcea prosti la fel ca ceilalți copii.

„Culmea, am fost un copil extrem de cuminte! Mereu le amintesc alor mei că au fost și sunt niște părinți norocoși! Nu am făcut mari năzbâtii pentru că nici nu aveam mult timp la dispoziție, am fost un copil extrem de ocupat… școala germană, școli de pian, muzică, canto, actorie, cor , plecări din țară. Așa că nu am avut timp de spatele blocului’ sau de multă joacă cu păpușile, cu toate că tânjeam uneori după astfel de activități”, a declarat Ana Baniciu.

Ana Baniciu, cea mai frumoasă amintire cu tatăl ei, marele artist Mircea Baniciu

Ana Baniciu e destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală. Artista i-a călcat pe urme tatălui său și a reușit să își facă un nume pe piața muzicală din România. Ea își amintește cu drag de primi pași pe care i-a făcut pe scenă, acolo unde i-a fost alături chiar tatăl său. 

 

„Am o amintire foarte frumoasă legată de tatăl meu, prima oară când am urcat pe scenă și eram conștientă. Pentru că eu cânt de când… nu știu. Are taică-meu înregistrări cu mine în studio de la trei ani, dar prima dată când am urcat, a fost un șoc, dar un șoc frumos. A fost la Sala Palatului, acum foarte mulți ani, și el m-a invitat să cânt alături de el două melodii, nu vrei să știi ce emoții (aveam)…

Am cântat două melodii, cele pe care le cântam alături de el și încă le mai cântăm când avem ocazia, sunt două melodii ale lui, Dacă-ai ghici se numește una, și Ce frumoși suntem la început de drum (La început de drum, n. red), pentru că se lega de faptul că eu eram la început de drum și el de fiecare dată când mă aude cântând se emoționează. E destul de dificil, decât să-l fac să plângă, mai bine nu-i mai cânt”, a declarat Ana Baniciu pentru revista Elle. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel