Ana Baniciu vorbește despre o posibilă SARCINĂ: Copilul va veni

Sursa foto: Ana Baniciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Baniciu, Instagram

Ana Baniciu a confirmat faptul că își dorește un copil.

Ana Baniciu este împreună cu Edy Kovack din 2020 și urmează să se căsătorească anul viitor. Artista este foarte fericită lângă viitorul ei soț, motiv pentru care nu a ezitat nicio clipă să răspundă, atunci când a fost întrebată despre faptul dacă vrea să devină mamă. Totuși, înainte de asta, cântăreața are mai multe planuri pe care vrea să le realizeze, astfel încât să fie pregătită pe toate din toate punctele de vedere, pentru venirea noului membru.

„Mă văd mamă, clar, cum să nu?! Am zis că mai stăm o perioadă, pentru că vrem să mai facem anumite lucruri. Ne gândim să ne cumpărăm și o casă, să fie totul pregătit. Eu sunt genul ăla care îmi pregătesc lucrurile. Mi se pare că treaba asta cu un copil este o chestie foarte importantă și îmi doresc din suflet să se întâmple exact la momentul potrivit. Eu, de obicei, nu programez chestiile astea, dar, probabil, copilul va veni exact așa cum ne dorim”, a afirmat Ana Baniciu, potrivit spynew.

Ana Baniciu se pregătește de nuntă

Ana Baniciu a fost cerută de soție anul trecut, în septembrie, iar recent a dezvăluit faptul că marele eveniment va avea loc anul viitor, cei doi stabilind deja data.

Facem în București, nu facem la restaurantele lui, facem altceva”, a spus Ana Baniciu într-o emisiune TV, potrivit sursei citate.

Cum s-au cunoscut cei doi

Artista și omul de afaceri, Edy Kovack, s-au cunoscut în perioada pandemiei, prin intermediul unei prietene comune. Actualul ei iubit a invitat-o atunci în oraș, iar chimia s-a legat încă de la prima întâlnire. Aceștia au continuat să iasă împreună, legându-se în cele din urmă această relație puternică între ei. 

”Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care era și vecina mea, stătea perete în perete cu mine. Ea ne-a scos într-o seară în oraș, a fost totul gândit, era de mult cu ochii pe mine. Eu nici nu îl cunoșteam și stăteam în banca mea liniștită. Până la urmă am mai ieșit cu el, am făcut o plecare la munte într-o gașcă și s-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția", a dezvăluit Ana Baniciu, potrivit spynews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 apr 2022, 09:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience