Ana Baniciu, imagine emoționantă de Sărbători. Alături de cine s-a fotografiat artista

Data actualizării: | Data publicării:
Ana Baniciu, instagram
Descriere foto: Ana Baniciu, instagram

Ana Baniciu și-a uimit fanii cu o fotografie emoționantă, în prag de sărbători. Artista s-a fotografiat alături de una dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă frumusețe, vedeta a fost înzestrată și cu talent, pe care l-a moștenit de la tatăl său, Mircea Baniciu. Artistul a fost cel care a încurajat-o pe fiica lui să se apropie de muzică, lucru pe care l-a și făcut, iar acum se bucură de un mare succes. În ultimul timp, Ana Baniciu a postat pe rețelele de socializare numeroase fotografii în care apare în ipostaze sexy, fiica lui Mircea Baniciu demonstrând că are un corp de invidiat şi că arată foarte bine.

Ana Baniciu, fotografie emoționantă alături de tatăl ei

Ana Baniciu are o relație foarte strânsă cu tatăl ei. Pe lângă talent, Ana Baniciu a moștenit de la tatăl său și trăsăturile perfecte, iar ultima fotografie postată de artistă pe rețelele de socializare stă drept mărturie. Vedeta s-a fotografial alături de tatăl ei, spunând că este "Poza mea de sărbători 2020".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

 

La scurt timp după ce Ana Baniciu a postat fotografia emoționantă cu tatăl ei, pe rețelele de socializare, like-urile și sutele de comentarii nu au întârziat să apară. Printre cei care au complimentat-o pe vedeta pentru această fotografie s-au numărat și Teo Trandafir, Raluka, Tudor Ionescu și Ami: "Atâta iubire-i între noi, ca toate alea se pot duce cu tot cu timpul înapoi. Parafrazez, dar iubirea mea față de doi artiști nu poate fi ascunsă" a fost comentariul lăsat de Teo Trandafir.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel