Ana Baniciu, a răbufnit la adresa Danei Budeanu. De la ce a pornit totul: „Vreau doar să tacă. Atât. Are o răutate…”

Data publicării:
Ana Baniciu și Dana Budeanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Ana Baniciu și Dana Budeanu, sursa instagram/ colaj foto

Ana Baniciu a lansat un atac dur la adresa Danei Budeanu. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care a răbufnit. 

Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste. Invitată în podcast-ul lui Radu Țibulcă, vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate despre Dana Budeanu. Artista a povestit că în urmă cu ceva timp și-a dat toți banii ca să își cumpere o rochie creată de Dana Budeanu, însă aceasta o critică fără încetare.

„Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu ”Pariu cu viața”. Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei. După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine”, a spus Ana Baniciu.

 

Totodată, Ana Baniciu a povestit că a fost criticată în nenumărate rânduri de către Dana Budeanu, iar într-un video s-a luat chiar și de casa ei.

„La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: ”Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta”. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât.Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă. Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a mai spus Ana Baniciu.

 

 

Ana Baniciu, părerea sinceră despre Mihai Bendeac

 

 

Artista a recunoscut că îl apreciază enorm de mult pe actor pentru tot ceea ce face. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că s-a dus de mute ori pe scuns  la spectacolele lui Mihai Bendeac.

”Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a mărturisit artista în timpul podcastului.

 

De asemenea, Ana Baniciu a mărturisit că este admiratoarea secretă a lui Mihai Bendeac și că îl admiră foarte mult.

 

”E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai spus Ana Baniciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel