Ana Baniciu a primit AVANSURI de la Smiley: Unele mesaje nu se șterg niciodată

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Ana Baniciu a dezvăluit faptul că a primit avansuri de la Smiley și Dorian Popa.

Ana Baniciu a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe ProTV, unde a dezvăluit mai multe informații picante. Vedeta a fost întrebată de prezentatorul emisiunii despre câteva nume din showbizz care i-ar fi făcut avansuri la un moment dat. Aceasta a răspuns direct, chiar dacă după cum a afirmat chiar ea, câțiva dintre bărbații pe care i-a nominalizat sunt implicați în relații în momentul de față.

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Dacă am telefonul, poate putem să ne uităm. Unele mesaje nu se șterg niciodată. Poate mi s-a și părut. Trei nume.. dar sunt mulți. O să zic trei prieteni de-ai mei, iar unul e Niculae de la Virgin, dar a fost o caterincă.

Mai pot spune despre un băiat, Dorian Popa, e prietenul meu bun. Și de cine să mai zic eu? Smiley, pune-l și pe el. Dacă tot vrei să zici...Tu l-ai băgat, tu să răspunzi în fața lumii', a declarat Ana Baniciu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe ProTV.

Ana Baniciu se pregătește de nuntă

Ana Baniciu a fost cerută de soție anul trecut, în septembrie, iar recent a dezvăluit faptul că marele eveniment va avea loc anul viitor, cei doi stabilind deja data.

Facem în București, nu facem la restaurantele lui, facem altceva”, a spus Ana Baniciu într-o emisiune TV, potrivit sursei citate.

Cum s-au cunoscut cei doi

Artista și omul de afaceri, Edy Kovack, s-au cunoscut în perioada pandemiei, prin intermediul unei prietene comune. Actualul ei iubit a invitat-o atunci în oraș, iar chimia s-a legat încă de la prima întâlnire. Aceștia au continuat să iasă împreună, legându-se în cele din urmă această relație puternică între ei. 

”Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care era și vecina mea, stătea perete în perete cu mine. Ea ne-a scos într-o seară în oraș, a fost totul gândit, era de mult cu ochii pe mine. Eu nici nu îl cunoșteam și stăteam în banca mea liniștită. Până la urmă am mai ieșit cu el, am făcut o plecare la munte într-o gașcă și s-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția", a dezvăluit Ana Baniciu, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel