Amna s-a resimțit luni de zile după infectarea cu COVID-19 și operația la fiere: A fost o perioadă grea, m-am îngrășat, nu puteam să mă mișc

Data publicării:
Amna, foto Instagram
Descriere foto: Amna, foto Instagram

Amna a trecut prrintr-o serie de probleme de sănătate în acest an. A fost infectată cu Covid, a suferit o intervenție chirugicală și a fost nevoită să stea la pat o perioadă îndelungată. 

Începutul lui 2021 părea un vis frumos pentru Amna. A plelcat în Republica Dominicană, acolo unde a participat la Surviver și nici prin gând nu-i trecea că avea să se confrunte cu un șir lung de probleme de sănătate.


Primul obstacol a fost operația la fiere. Imediat după ce s-a întors de la Survivor, vedeta a îmceput să se simtă rău. După mai multe investigații, medicii au decis să o opereze la fiere.


Nici nu și-a revenit bine după operație, că a dat de altă problemă: s-a infectat cu COVID-19 și a fost nevoită să se interneze din nou. 
Toate acestea se întămplau la începutul anului, mai precis în luna februarie. Deși au trecut multe luni de atunci, vedeta spune că abia recent a început să se simtă mai bine și că a traversat o perioadă extrem de grea din punct de vedere al recuperării. 

 

„Acum mă simt bine, am făcut anticorpii monoclonali. În momentul acela erau în fază de studiu la Institutul Matei Balș, dar am trecut prin toate etapele bolii (n.r.Covid-19), a fost foarte greu. Sunt în perioada în care îmi e frică să nu contractez virusul din nou. David este bine, a fost bine în perioada respectivă. A stat cu părinții mei, locuiesc în casa alăturată, ne-am văzut pe geam cât eram bolnavă”, a declarat Amna pentru Cancan. 


Mai mult, vedeta spune că si recuperarea după operația la fiere a fost una dificilă. Lipsa mișcării i-a adus mai multe kilograme în plus. Însă este încrezătoare și spune că toată această perioadă a întărit-o . 

 „Incredibil de dificil, mai ales că făceam sport înainte și pot să spun că abia acum, după atâtea luni, din februarie, pot să fac activitate fizică.

A fost o perioadă grea, m-am îngrășat, nu puteam să mă mișc. Au fost multe încercări la început de an. Chiar mă gândeam și zilele trecute și îmi spuneam: «Măi, ce început de an dubios». Îți ajută Dumnezeu, totuși. Eu zic că toate lucrurile au un sens, să te întărească”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel