Amna, probleme grave de sănătate. Artista va fi operată: „Urați-mi succes”

Data publicării:
Amna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amna, sursa foto Instagram

Amna trece prin momente de groază din cauza unor probleme de sănătate. De ce trebuie să se opereze de urgență?

Frumoasa artistă nu a început anul prea bine, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, dar care în ultima perioadă i-au dat mari bătăi de cap. Amna trebuie operată de urgență, iar artista este neliniștită din această cauză. 


Amna a participat la show-ul „Survivor România”, dar din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să se retragă. Aceste probleme cu care se confruntă vedeta sunt mai vechi, dar din cauza condițiilor grele din Republica Dominicană, s-au accentuat. 


„Sunt mult mai puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna după ce a fost eliminată din competiție. 


Amna a mărturisit că avea deja o problemă cu bila dinainte să plece în Republica Dominicană, însă pe parcurs starea ei s-a agravat. Acum și-a anunțat fanii de pe Instagram că vineri la ora 12 va fi operată și le-a cerut urmăritorilor să îi țină pumnii strânși. 


„Facem vizita pre-anestezică. Vineri la ora 12 ne operem. Am venit să recoltăm analize pentru operație, urați-mi succes!”, le-a transmis vedeta urmăritorilor ei de pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel