Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor. Reacția vedetei: "Colegii mei nu mai sunt colegi"

Data actualizării: | Data publicării:
Amna, eliminare Survivor, captură TV
Descriere foto: Amna, eliminare Survivor, captură TV

Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2021. Artista a avut și o  primă reacție, după ce a aflat că va părăsi competiția.

Amna este prima concurentă care și-a luat la revedere de la cea mai acerbă competiție a anului: Survivor România 2021. Artista a fost nominalizată în număr foarte mare de către colegii săi, iar publicul a înteles dorința ei de a vrea să se întoarcă acasă la copilul ei.

Amna, prima reacție după ce a fost eliminată din competiție!

Deși a luptat din răsputeri pentru a aduce puncte echipei sale, Amna a părăsit competiția. Cu toate astea, artista nu regretă acest lucru și consideră că timpul petrecut în Republica Dominicană a ajutat-o să se regăsească și să-și depășească limitele. Mai mult decât atât, Amna a mărturisit că are doar cuvinte de laudă la colegii săi, care i-au devenit o familie.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna.

Războinicul Lucian Barbu, accidentat grav, a plecat și el acasă!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel