Amna, motivul real pentru care a ajuns să divorțeze după 12 ani de relație: „Ne-am distrus relația din lipsa de comunicare”

Data publicării:
Amna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amna, sursa foto Instagram

Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei. De ce a ajuns vedeta la divorț după 12 ani de relație?

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Concurenta de la Bravo, ai stil! a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să divorțeze după 12 ani de relație și 9 de căsnicie. Vedeta a fost afectată de divorț și ceea ce regretă cel mai mult este că nu a reușit să comunice cu fostul soț.


Amna pune divorțul pe seama lipsei de experiență în relații și spune că pe viitor nu va mai amesteca niciodată viața personală cu cea profesională. Fostul ei soț i-a fost și manager, ceea ce a ajutat-o mult pe plan muzical, dar a distrus relația lor de iubire. 


Din fosta căsnicie, Amna are un băiețel minunat care îi face zilele mai senine și îi dă putere să treacă peste cele mai mari provocări. 


„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea găzduită de Roxana Nemeș pe Youtube. 


Amna regretă enorm de mult că nu a reușit să se înțeleagă cu fostul ei soț și că nu au încercat să comunice pentru a salva relația de iubire. Pentru artistă, perioada căsniciei a fost una dintre cele mai frumoase din toată viața ei și spune că îi poartă bărbatului un respect foarte mare. 


„Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel