Amna, la un pas de moarte. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista: ”Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Data publicării:
Amna, foto Instagram
Descriere foto: Amna, foto Instagram

Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate care au dus-o la un pas de moarte.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, în trecut vedeta a trecut prin momente cumplite. Recent, Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și din cauza cărora a crezut că va muri.

Artista a povestit, în cadrul unui podcast, că i-a fost pus un diagnostic crunt de către medicii de la Spitalul Fundeni din București, motiv pentru care a avut chiar și dungă roșie în buletin. Amna a crezut că va muri, fără să ște că medicii i-au pus un diagnostic mult mai grav, față de problema pe care o avea. Zile la rând s-a luptat din răsputeri cu psihicul pentru a nu ceda.

 

”Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an.
Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt”, a spus Amna pe Youtube.

 

Înainte de a știi că putea să treacă peste probleme, Amna deja era programată la îndepărtarea colului uternic, fapt care aducea după sine și faptul că nu mai putea să devină niciodată mamă.

Înainte de a ajunge pe masa de operație, artista s-a hotărât să nu mai facă intervenția. De asemenea, un alt semn a fost faptul că medicul care trebuia să o opereze a avut niște probleme în familie, motiv pentru care a anulat operația.

”Trebuia să mi se scoată colul uternic a doua zi, de astăzi pe mâine, toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn, m-am hotărât să nu fac asta. Oricum doctora își anulase toate operațiile în ziua respectivă.

Eu nu mai puteam să fac copii, eu nu trebuia să fac această operație deoarece nu eram atât de bolnavă, femeia aia m-a diagnosticat prost, un an de zile am trăit cu o dramă, am fost distrusă psihic”, a povestit Amna.

 

Blondina a povestit că s-a vindecat miraculos prin muzică și prin lucrurile care o fac fericită. După trei luni de zile, Amna a mers la un spital în Austria, acolo unde analizele au ieșit foarte bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel