Amna, înjurată în plină stradă. De la ce a pornit scandalul: „Am sunat la 112”

Sursa foto: Amna, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amna, instagram

Amna a fost prinsă într-un scandal pornit în plină stradă. Fiul ei devenise agitat.

Amna este o artistă talentată și dedicată, care își împarte timpul între carieră și responsabilitățile de mamă. Timp de 9 ani, artista a fost căsătorită, dar acum aproximativ 4 ani, ea și tatăl copilului său au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, Amna a avut parte de un incident neplăcut în plină stradă.

Jignită în plină stradă

După divorț, Amna a învățat lecții dificile, după cum a mărturisit ea însăși, dar a reușit să înțeleagă că nimic nu este permanent și că cel mai important este să fie bine cu ea însăși, pentru a putea oferi celorlalți ceea ce este necesar. Recent, într-o zi, Amna a devenit involuntar protagonista unui scandal în plină stradă. Artista a participat la serbarea de la școala fiului ei și și-a parcat mașina pe o străduță, asigurându-se că nu deranjează pe nimeni. Însă, la întoarcerea la vehicul, a descoperit că acesta era blocat de două mașini. Vedeta a încercat să rezolve situația în mod pașnic.

"Am fost să il iau pe David de la școală și am rămas la o cafea cu mămicile după. Am parcat mașina pe o stradă, unde nu am considerat că am blocat pe nimeni și chiar nu am blocat pe nimeni. Ajunsă la mașină, după vreo ora și ceva, mașina mea era blocată. În spatele mașinii era o mașina, iar în lateral altă mașină, era imposibil să ieși de acolo. Prin gard am văzut o femeie care era la piscină și am întrebat-o: aveți idee a cui este această mașina?, mi-a răspuns foarte greu și mi-a spus că nu are idee.", a declarat Amna pentru Spynews.ro

Vedeta a sunat la 112 în momentul în care a văzut că nu are cum să iasă cu mașina din locul unde a parcat. Fiind în această situație, persoana care inițial i-a spus că nu are idee a cui e mașina care o blocase a dorit să plece. Când vedeta i-a atras atenția, persoana în cauză a început să devină agitată.

"După ce am sunat la 112, pentru că nu aveam cum să ies, copilul era foarte obosit, stătea pe bordură, aceeași doamnă care mi-a spus ca nu știe a cui este mașina, s-a gândit să iasă. S-a apucat să mă jignească și să mă facă în toate felurile, eu eram cu copilul...I-am spus: doamnă dacă sunteți fericită că mă jigniți la ora aceasta, eu îmi cer scuze că am parcat aici, nu știam că este strada dumneavoastră. Era o nebunie la școală în ziua respectivă, nu aveai unde să parchezi, erau toate serbările tuturor claselor. Eu am parcat pe o stradă lânga școală, într-adevăr pe strada respectivă erau case, dar nu am blocat nimic, garaje, intrări.", a mai declarat artista, potrivit sursei precizate.

David a fost neputincios

David, fiul protagonistei, a devenit speriat, iar Amna a luat măsurile pe care le-a considerat bune în acel moment. Cu toate acestea, copilul era supărat că nu a putut s-o apere pe mama sa.

"Atunci când a început să mă înjure, David s-a simțit neputincios, s-a supărat pentru că nu mă putea apăra. I-am făcut semn copilului să stea liniștit, să meargă în mașină să nu mai audă rafala de înjurături. Nu te aștepți la reacțiile acestea de la o doamnă de 60 și ceva de ani, eu mi-am cerut scuze.Doamna mi-a spus că m-a urmărit, iar eu am stat la cafele cu mămicile, asta mi s-a părut incredibil. Niște momente penibile, create degeaba, din frustrările oamenilor.", a mai declarat Amna.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 01 iul 2023, 16:53 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience