Amna, infectată cu COVID-19. Mesajul artistei, de pe patul de spital: Aveți grijă, protejați-vă, purtați măști

Data actualizării: | Data publicării:

Amna trece prin clipe grele după ce a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Artista a ajuns de urgență la spital. 

Amna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă a ținut cont de măsurile impuse de autorități și a respectat cu strictețe regulile de distanțare, Amna nu a fost ocolită de temutul virus. Deoarece ea este foarte activă pe rețelele de socializare, fanii s-au întrebat de ce în ultimele zile cântăreața lor preferată nu a mai postat nimic. De pe patul de spital, Amna i-a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. 


„Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, a spus Amna pe Instagram. 


Artista vrea să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care nu respectă măsurile impuse de autorități. Chiar dacă ea a purtat mască și a respectat toate indicațiile, tot nu a reușit să treacă cu bine de această perioadă grea. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel