Amna a fost externată după ce a ajuns pe masa de operație. Cum se simte acum artista

Data actualizării: | Data publicării:
Amna, sursa instagram
Descriere foto: Amna, sursa instagram

Amna a fost externată din spital după ce a ajuns pe masa de operație. Aceasta le-a transmis și un mesaj fanilor.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondină se poate considera o femeie împlinită, iar cea mai mare fericire i-o aduce fiul ei, David.

Deși artista este mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta a întâmpinat și probleme. După divorțul de tatăl copilului ei, aceasta a ajuns pe masa de operație în urma unor probleme de sănătate. Amna a avut probleme cu fierea, motiv pentru care, vineri a făcut și intervenția chirurgicală.

Imediat după operație, Amna le-a mărturisit fanilor că se simte mult mai bine și că operația a decurs foarte bine, însă în continuare resimte dureri în partea dreaptă. Ulterior, aceasta le-a povestit fanilor că a început să delireze, cel mai probabil din cauza medicamentelor.

Amna a fost externată din spital după intervenția chirurgicală!

Astăzi, Amna se poate întoarce lângă fiul ei, de care îi este extrem de dor. Artista a postat și o fotografie alături de medicul care a operat-o, afișând un zâmbet larg, semn că Amna se simte foarte bine.

„Astăzi este o zi importantă. Am ieșit din spital. Mulțumesc spitalului și domnului doctor pentru tot profesionalismul și toata grijă de care au dat dovadă”, a scris Amna pe Instagram, după ce a fost externată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel