Amna, despre momentul în care a decis să pună STOP căsniciei: „Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”

Data publicării:
Sursa foto: Amna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amna, Instagram

Amna a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să divorțeze de fostul soț. 

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Concurenta de la Bravo, ai stil! a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să divorțeze după 12 ani de relație și 9 de căsnicie. Vedeta a fost afectată de divorț și ceea ce regretă cel mai mult este că nu a reușit să comunice cu fostul soț. Amna pune divorțul pe seama lipsei de experiență în relații și spune că pe viitor nu va mai amesteca niciodată viața personală cu cea profesională. Fostul ei soț i-a fost și manager, ceea ce a ajutat-o mult pe plan muzical, dar a distrus relația lor de iubire.  Din fosta căsnicie, Amna are un băiețel minunat care îi face zilele mai senine și îi dă putere să treacă peste cele mai mari provocări. 

Amna, despre momentul în care a decis să pună STOP căsniciei

Artista a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să divorțeze. Amna a povestit că, deși era într-o căsnicie toxică, nu avea curajul să rupă această relație. La un moment dat, blondina a întâlnit un medic care a avertizat-o că-și pune viața în pericol, dacă mai continuă în felul acesta, mai ales că începuse să se confrunte cu probleme serioase de sănătate din cauza stresului. 

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă’. 

Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie”, a povestit Amna în emisiunea La Măruță.

"Noi ne-am iubit foarte mult"

În ciuda despărțirii, Amna are doar cuvinte de laudă despre fostul ei soț. Artista pune despărțirea pe seama lipsei de experiență și de comunicare.

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea găzduită de Roxana Nemeș pe Youtube. 

"Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea"

Artista nu regretă nimic din trecutul ei și are doar amintiri frumoase, când vine vorba de această căsnicie.

„Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel