Amna, coșmar în noaptea de Înviere: “Înainte să urc pe scenă am aflat că bunicul s-a stins”

Data publicării:
Amna, foto Instagram
Descriere foto: Amna, foto Instagram

Amna a vorbit despre cel mai crunt moment din viața ei, acela când a fost nevoită să urce pe scenă și să cânte, la câteva minute după aflarea veștii că bunicul ei s-a stins din viață. 

Viața de artist nu este așa ușoară precum ar putea crede unii. Cântăreața Amna a vorbit despre cel mai crunt moment din cariera sa, când a fost nevoită să iasă pe scenă, în fața publicului, cu lacrimile înnodate, după aflarea veștii că bunicul ei murise. 

 

În urmă cu câțiva ani, chiar în noaptea de înviere, Amna a primit un telefon de la familie care îi spunea că bunicul ei s-a stins din viață. Frumoasa artistă mărturisește că se aștepta ca bătrânul să nu mai reziste foarte mult, deocarece starea sa era una deosebit de gravă, fiind internat în spital de mai multe zile. 


„Eram acolo, la concert, și a trebuit să urc pe scenă. Nu cred că aș putea să descriu în cuvinte durerea pe care o trăiește un artist în astfel de momente și ceea ce a trebuit să exprim eu pe scenă în momentele alea… bucuria pentru public… respectul pe care îl aveam față de oameni… și durerea care era în sufletul meu în momentul acela, că bunicul meu se stinsese din viață.În același timp, vreau să spun că el își dorise foarte, foarte mult ca eu să cânt și, cumva știam că se bucură de acolo de Sus. Îmi amintesc că-mi spunea că atunci când o să moară vrea să vin să dansez la mormântul lui, să cânt, pentru că el asta își dorea foarte mult: ca eu să pot să cânt. Și i s-a împlinit dorința. Doar că a fost super crunt ca eu să urc pe scenă –  la aflarea veștii că el nu mai e”, a declarat Amna pentru dointaoancea.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel