Amna a ajuns din nou la spital. Ce anunț a făcut frumoasa cântăreață: „Sper din tot sufletul...”

Data publicării:
Amna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amna, sursa foto Instagram

Amna a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar trei săptămâni, atunci când a fost operată de urgență. De ce a ajuns artista din nou pe mâinile medicilor?

Amna este o femeie puternică care a dovedit de-a lungul timpului că poate trece peste orice obstacol, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. În urmă cu doar trei săptămâni, artista a ajuns de urgență pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. 


„Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am bineînțeles, dar în câteva zile cu siguranță voi pleca acasă”, le-a transmis Amna fanilor de pe Instagram la scurt timp de la intervenția pe care a suferit-o la fiere.


La doar trei săptămâni de la intervenția chirurgicală, Amna a ajuns din nou la spital pentru a-și scoate firele. Vedeta este nerăbdătoare să își reia activitățile și speră ca medicii să aibă doar vești bune. 


„Să aveți o săptămână minunată! Eu îmi fac curaj să mă pregătesc și să plec spre spital pentru că astăzi scot firele. Sper din tot sufletul să fie totul în regulă, pentru că totul pare în regulă, nu văd de ce nu ar fi. Am un sentiment bun și cred că în curând o să încep și sportul. Așa simt eu că o să mi se spună astăzi, că pot începe sportul într-o săptămână. Așa visez eu”, a spus Amna pe Instagram.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel