Amna, pe masa de operație după întoarcerea din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu artista

Data actualizării: | Data publicării:
Amna, foto Instagram
Descriere foto: Amna, foto Instagram

Amna va ajunge pe masa de operație la scurt după ce s-a întors din Republica Dominicană. Artista a povestit totul.

Amna este una din vedetele care au avut curajul să participe la cea mai acerbă competiție "Surviror România 2021". Artista a dat tot ce a avut mai bun pentru a aduce puncte echipei Faimoșilor din care aceasta a făcut parte. Cu toate astea, Amna a fost prima concurentă eliminată.

Pe tot parcursul ei în competiție, Amna a avut de înfruntat mai multe probleme de sănătate, care ulterior s-au agravat ajungând de urgență pe mâna medicilor. Aceasta nu a putut să plece din Republica Dominicană imediat după eliminare, deoarece starea ei de sănătate era instabilă și nu ar fi putut rezista până în România. Aceasta a fost infectată cu o bacterie din junglă.

Amna a mărturisit că avea deja o problemă cu bila dinainte să plece în Republica Dominicană, însă pe parcurs starea ei s-a agravat.

Amna va ajunge pe masa de operație!

Invitată în cadrul emisiunii "Teo Show" de pe Kanal D, artista a mărturisit că este pregătită să se opereze de fiere și că a avut  nevoie de experiența de la "Survivor România" pentru a-și face curaj să facă acest pas.

"Lumea crede că sunt o fiţoasă. Mama mă întreabă în continu, pot să pun şi eu o ceapă acolo, nu mamă nu poţi că mă baci în spital. Acuma scoatem fierea, gata." a spus. Amna la Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel