Amna, adevărul despre relația cu Dorian Popa: "Fiul meu l-a vrut ca tată vitreg"

Data publicării:
Sursa foto: Amna și Dorian Popa, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Amna și Dorian Popa, instagram/ colaj foto

Amna a spus adevărul despre relația cu Dorian Popa. 

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste. De-a lungul timpului s-a speculat că artista ar avea o relație cu colegul său de breaslă, Dorian Popa. Frumoasa blondină a fost invitată în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni, acolo unde a recunoscut dacă au fost vreodată împreună cu atistul. Dezvăluirea a venit când fiul ei și l-a dorit în postura de tată vitreg. 

Amna, adevărul despre relația cu Dorian Popa

"Ce-aveți măi frate? Chiar am uitat să îl sun să îi spun că fiul meu a zis că i-ar plăcea să fie tatăl lui vitreg.

Dorian îmi este ca un frate, are o relație de 12 milioane de ani, nu există așa ceva. Doamne, nu! Știți de la ce a zis fiul meu că vrea ca Dorian Popa să fie tatăl lui vitreg? De la faptul că este fanul lui. Într-o zi îmi zice Eu zic <Vorbești serios?> El <Da, sunt pregătit.> Și am vrut să văd ce poate copilul Stă și se gândește și zice Își imagina cum se jucau pe calculator, se împușcau, cam asta e pentru el un tată, probabil, în capul lui. M-am uitat și am zis Doamne ferește mami, nu! De-ale copiilor.", a declarat Amna. 

Amna, despre Dorian Popa: "M-a scos din o grămadă de chestii"  

După ce a explicat cum stau lucrurile, de fapt, între ea și Dorian Popa, Amna și-a spus părerea sinceră despre colegul său. 

"Dorian îmi este un exemplu. Cred că scoatem un album, jur. Avem vreo 4-5 piese, acum lucrăm la următoarea, ne dorim să mai facem. Îl admir, îl apreciez, tot timpul m-a scos din o grămadă de chestii și cu casa și cu muncitorii, cu ce a putut el, tot timpul e acolo și are tot respectul meu și îl iubesc tare mult. Dar, în sensul ca prieten.", a mărturisit Amna, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Amna, despre momentul în care a decis să pună STOP căsniciei

Artista a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să divorțeze după 12 ani de relație și 9 de căsnicie. Vedeta a fost afectată de divorț și ceea ce regretă cel mai mult este că nu a reușit să comunice cu fostul soț. Amna pune divorțul pe seama lipsei de experiență în relații și spune că pe viitor nu va mai amesteca niciodată viața personală cu cea profesională. Fostul ei soț i-a fost și manager, ceea ce a ajutat-o mult pe plan muzical, dar a distrus relația lor de iubire.  Din fosta căsnicie, Amna are un băiețel minunat care îi face zilele mai senine și îi dă putere să treacă peste cele mai mari provocări. 

Artista a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să divorțeze. Amna a povestit că, deși era într-o căsnicie toxică, nu avea curajul să rupă această relație. La un moment dat, blondina a întâlnit un medic care a avertizat-o că-și pune viața în pericol, dacă mai continuă în felul acesta, mai ales că începuse să se confrunte cu probleme serioase de sănătate din cauza stresului. 

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă’. 

Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie”, a povestit Amna în emisiunea La Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel