Amira Vulpe, fetița care a rupt scena la Românii au talent 2024. 300 de DA-uri! „Nu mă așteptam la asta!”

Data publicării:
Amira Vulpe, Românii au talent
Descriere foto: Amira Vulpe, Românii au talent

Amira Vulpe a emoționat, până la lacrimi, jurații de la Românii au talent. 

AMira Vulpe, în vârstă de 6 ani, a făcut furori pe scena de la „Românii au talent”. Micuța i-a impresionat pe jurați cu intrpretarea perfectă a unei melodii din repertoriul Mariei Tănase. 

Amira Vulpe, fetița care a rupt scena la Românii au talent 2024

 Amira a spus că este elevă în clasa pregătitoare la Grupa Albinuțelor și este pasionată de muzică. Totodată, micuța a dezvășuit că mama sa economist, iar tatăl este polițist la penitenciar, astfel că talentul tău vine de la Dumnezeu. Amira Vulpe a cântat impecabil și chiar a făcut-o pe Andra să lăcrimeze. 

Mihai Bobonete: „La vârsta ei, este incredibil!”

Andra: „Mi-a dat la temelie. Foarte frumos cum un copil reușește să cânte în felul acesta și mai ales o melodie atât de grea. M-am emoționat să știi, pentru că nu-mi vine să cred că un copil de 6 ani reușește asta! Bravo! Nu mă așteptam la asta”

Andi Moisescu: „Are un simț al muzicii și o ureche cu totul aparte, ceea ce mă face pe mine să cred că avem de-a face cu o mare viitoare cântăreață!”;

Amira Vulpe a ținut să-i spună Andrei că îi știe toate piesele și că este un exemplu pentru ea, moment în care artista a început să lăcrimeze. Ulterior, Andra a mers pe scenă, acolo unde a îmbrățișat-o pe micuță și i-a sărutat mâna. 

„Trebuie să pup o mână de copil talentat!”, a spus Andra, cu ochii în lacimi. 

Dragoș Bucur a ținut să o încurajeze pe micuță, spunându-i că are toate șansele să pună mâna pe marele premiu. 

Dragoș Bucur: „Eu cred că tu o să câștigi premiul ăla mare!”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel