Amestecă pastă de dinți cu detergent pentru rufe: Un truc la îndemână, care te scapă de multe bătăi de cap

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor The Humble Co.
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor The Humble Co.

Puțini știu că un amestec de pastă de dinți și detergent de rufe poate readuce plasticul la culoarea sa inițială. Iată un truc la îndemână, care te scapă de multe bătăi de cap.

Umezeala, ghivecele cu flori și alte obiecte care sunt depozitate pe pervazurile ferestrelor, duc foarte repede la îngălbenirea plasticului. De asemenea, plasticul se îngălbenește din cauza îmbătrânirii. Un amestec de pastă de dinți și detergent de rufe poate readuce plasticul la culoarea sa inițială.

Umeziți o periuță de dinți cu apă, frecați-o cu un detergent și apoi frecați petele de pe pervazul ferestrei cu periuța de dinți. Stoarceți puțină pastă de dinți și frecați petele peste spuma de detergent. După câteva minute, petele ar trebui să dispară. 

Amestecă pasta de dinți cu detergentul de rufe: un truc la îndemână

Această metodă de curățare a unui pervaz din plastic este mai eficientă decât folosirea aceluiași bicarbonat de sodiu. Textura pastei de dinți este mai puțin abrazivă și nu va zgâria plasticul.  Curățarea va fi deosebit de eficientă dacă pasta de dinți are proprietăți de albire. Același produs poate fi folosit și pentru a curăța materialele plastice îngălbenite de pe carcasele aparatelor și prizele îngălbenite. 

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA

Cum să cureți pantofii albi acasă fără înălbitor sau detergenți scumpi

Pantofii albi sunt o piesă de bază în garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că purtați un costum, o rochie de plajă sau blugi clasici și un tricou, o pereche elegantă de adidași albi poate fi cel mai versatil articol din dulapul dumneavoastră. Singurul dezavantaj este să înveți cum să cureți pantofii albi odată ce inevitabilele zgârieturi încep să apară, ceea ce, să fim sinceri, se întâmplă de obicei în primele două minute de la punerea lor în picioare. În plus, spălarea acestor pantofi acasă poate părea o sarcină descurajantă dacă încă nu ți-ai dat seama care este cel mai bun mod de a face treaba.

Metode ușoare de a spăla pantofii cu mâna

Dacă ar exista o modalitate de a vă păstra iubiții pantofi albi imaculați fără substanțe chimice dure, fără o curățătorie chimică sau o mașină de spălat? Credeți-ne, este posibil. Încercați această metodă simplă de a vă curăța pantofii cu articole pe care probabil le aveți deja la îndemână. Următoarele ghiduri pas cu pas vă vor arăta cum să vă ocupați cu ușurință de pantofii.

Înainte de a începe, verificați de două ori din ce sunt confecționați pantofii dvs. albi, studiați instrucțiunile, adunați ingrediente precum oțetul de curățare, bicarbonatul de sodiu și peiile rmagice și apucați-vă de curățat. Pantofii dvs. albi vor arăta ca noi în cel mai scurt timp, potrivit realsimple.com

Poate crezi că este dificil să scoți murdăria de pe pantofii tăi din pânză albă, dar de fapt este destul de simplu.. Iată cum poți curăța pantofii albi cu bicarbonat de sodiu și oțet alb.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel