Ameninţare cu bombă la un concert al cântăreţei Patti LaBelle. Artista, evacuată de pe scenă în regim de urgenţă/ VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Patti LaBelle, captură YouTube/ NBC NEWS
Descriere foto: Sursa foto: Patti LaBelle, captură YouTube/ NBC NEWS

Cântăreaţa americană Patti LaBelle a fost nevoită să părăsească în mare viteză scena unei săli de spectacole din statul Wisconsin după doar două melodii interpretate în cadrul unui concert de Crăciun pe care îl susţinea în oraşul Milwaukee, din cauza unei ameninţări cu bombă, care le-a obligat pe autorităţile locale să evacueze întreaga clădire.

Cotidianul Milwaukee Journal Sentinel a publicat o înregistrare video realizată la Riverside Theater sâmbătă seară, ce arată doi bărbaţi care păreau că erau agenţi de securitate şi care au întrerupt-o pe Patti LaBelle în timp ce cunoscuta artistă americană, în vârstă de 78 de ani, se afla pe scenă şi stătea de vorbă cu unul dintre spectatori.

Cei doi bodyguarzi au flancat-o pe artistă şi au scos-o apoi foarte repede de pe scenă. La scurt timp după aceea, o persoană a anunţat că întreaga sală de spectacole, care are o capacitate de 2.500 de locuri, trebuia să fie evacuată din cauza unei ameninţări cu bombă.

Catherine Brunson a filmat acel incident şi l-a distribuit pe Facebook Live. Ea a declarat pentru acelaşi cotidian că procedura de evacuare a început în jurul orei locale 21:24, după ce Patti LaBelle interpretase doar două cântece din programul concertului.

Warren Allen Jr., căpitan în Poliţia din Milwaukee, a declarat în dimineaţa zilei următoare că geniştii americani au percheziţionat sala de concerte şi nu au găsit niciun material explozibil, aşadar nu a existat o ameninţare reală pentru artistă şi pentru persoanele din public.

Pabst Theater Group, compania care gestionează Riverside Theater, a dezvăluit că va colabora în perioada următoare cu echipa cântăreţei Patti Labelle pentru a reprograma acest concert în viitorul apropiat, relatează Agerpres. 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel