Amelie Nicole, fiica Elenei Gheorghe, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu micuța: "De două nopți nu dormim"

Data publicării:
Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram

Amelie Nicole, fiica Elenei Gheorghe, se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a povestit ce s-a întâmplat cu micuța. 

Elena Gheorghe trece prin momente delicate din cauza faptului că fiica ei nu se simte foarte bine. După ce băiețelul artistei a trecut prin câteva probleme de sănătate în urmă cu câteva zile, acum și mezina familiei are acceași afecțiune. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Elena Gheorghe le-a povestit că fiica ei, Amelie Nicole se confruntă cu „boala copilăriei”.

Fiica Elenei Gheorghe se confruntă cu "boala copilăriei"

În urmă cu câteva zile, Elena Gheorghe le-a povestit fanilor că fiul ei, Nicholas, se confruntă cu varicelă. Deși l-a izolat de sora sa, se pare că și micuța familiei a luat boala de la fratele său. Vedeta a observat că pe corpul micuței apar din ce în ce mai multe bubițe roșii, iar apoi a constatat că este vorba tot despre problema prin care a trecut băiețelul său. 

Cum se simte fiica Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe a povestit că fiica ei se abține cu greu din scărpinat. 

"Ne-am bucurat că a scăpat Amelita de răceală. Ne-am bucurat, ne-am bucurat și uite că Ame are varicelă. De două nopți nu dormim, dar totul pare să fie bine, cu excepția că se abține cu greu din a se scărpina. (...)", le-a povestit Elena Gheorghe fanilor din mediul online.

Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, probleme de sănătate

"(...) Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nichlas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicela.

O forma destul de severa zic eu. (....)Noi ne-am bucurat ca Nikolas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis ca poate nu o ia si cea mica. Ea nu ar intelege ca nu trebuie sa se scarpine si poate rămane cu semne (...) Mai avem un hop sa nu avem vreo surpriza de la Amelie zilele acestea. Speram ca totul sa treaca cu bine și sa treceme peste proba de foc..", a povestit Elena Gheorghe pe Instagram-ul personal.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel