Amelia Mist, din serialul ”Made in Chelsea”, a primit AMENINȚĂRI DE MOARTE de la persoane cunoscute

Data publicării:
Amelia Shani Mist, foto instagram
Descriere foto: Amelia Shani Mist, foto instagram

Amelia Mist trăiește unul dintre cele mai groaznice momente din viața ei

Potrivit DailyMail, Amelia Mist a fost amenințată de moarte de oamenii  care o urmăresc pe contul ei de instagram. Vedeta a povetit toată întâmplarea în emisiunea ”Made în Chelsea”

Totul a început când aceasta, în timpul emisiunii, i-a luat apărarea prietenului ei, Verity Bowsitch, de față cu Paris Smith. În urma informațiilor pe care Paris Smith le-a transmis în emisiunea difuzată de luni seară, Amelia Mist a fost prinsă la mijloc și bombardată cu amenințări de moarte. 

 „Am avut oameni care îmi trimit mesaje directe. Comentarii precum „ești dracul lui Verity, ești câinele ei”. Așa că, datorită faptului că o respect, ca răsplată primesc doar ATAC din partea celor care măp urmăresc”, a spus vedeta potrivti MailDaily. 

Mai mult, vedeta a declarat că au fost foarte multe amenințări cu moartea, amenințăre după amenințare. Lucruri foarte urâte care îii atacă și imaginea de persoană publică.

”Au fost amenințări peste amenințări, dar ce să fac. Pe lângă faptul că sunt amințată, îmi distrug și imaginea mea de persoană publică. Sunt lucruri foarte urâte. Oamenii mă numesc ciudat, lucru pentru care sunt enervată din toate punctele de vedere”, a mai adăgat vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel